Eki Görüntüle 1183478 Eki Görüntüle 1183479
Resimdekilerin aynısı hediye geldiği için çoook çok az kullanıldı özellikleri yazıyor
Uygun fiyatı sıfır ayarında
Sehir neresi acaba ne kadar dusunuyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kocaeli nde oturuyorum fiyat olarak siz ne düşünüyorsunuz ben biran önce elden çıkarmak istiyorum evde kalabalık oluyorBnde mama sandalyesi ariyorum. Hangi sehirdesiniz. Ne kadar istiyorsunuz.
Kocaeli nde oturuyorum fiyat olarak siz ne düşünüyorsunuz ben biran önce elden çıkarmak istiyorum evde kalabalık oluyor
Değirmendere de oturuyorum bize hediye gelmişti fiyatını bir siteden baktım 250 tl den 150 ye inmiş sıfır gibi olduğu için 80 falan düşünüyorum ne dersinBu urunlerin ne kadar oldugunu bilmiyorum canim. Sen ne kadara aldiysan onun yarisindan az olmali ikinci eli. Fiyati sen belirle canim. Kocaelinde elden aldirabilrim urunu. Ne dersin
hangi marka acaba? birde resimdeki ürünle aynı renkmi
Değirmendere de oturuyorum bize hediye gelmişti fiyatını bir siteden baktım 250 tl den 150 ye inmiş sıfır gibi olduğu için 80 falan düşünüyorum ne dersin
Siz kaç tl düşünüyorsunuzFiyati biraz yuksek geldibna. Ama satamazda biraz dha indirim yaparsan bna ulas. Almayi isterim.
[MENTION][/MENTION]
Siz kaç tl düşünüyorsunuz
50 civari anck verebilirim sanirim. Butcem o kadarolur anck. O kadar eksikleri cikiyorki. Almayi cok isterim ama kismet tabi. Alici olmazsa bu fiyattan talibim ben.
Mama sandalyeniz satıldı mı acaba?Eki Görüntüle 1183478 Eki Görüntüle 1183479
Resimdekilerin aynısı hediye geldiği için çoook çok az kullanıldı özellikleri yazıyor
Uygun fiyatı sıfır ayarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?