Bebek İkinci El Sıfır ayarında tertemiz mama sandalyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi snc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
$image.jpg $image.jpg
Resimdekilerin aynısı hediye geldiği için çoook çok az kullanıldı özellikleri yazıyor
Uygun fiyatı sıfır ayarında

Sehir neresi acaba ne kadar dusunuyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kocaeli nde oturuyorum fiyat olarak siz ne düşünüyorsunuz ben biran önce elden çıkarmak istiyorum evde kalabalık oluyor

Bu urunlerin ne kadar oldugunu bilmiyorum canim. Sen ne kadara aldiysan onun yarisindan az olmali ikinci eli. Fiyati sen belirle canim. Kocaelinde elden aldirabilrim urunu. Ne dersin

Bu urunlerin ne kadar oldugunu bilmiyorum canim. Sen ne kadara aldiysan onun yarisindan az olmali ikinci eli. Fiyati sen belirle canim. Kocaelinde elden aldirabilrim urunu. Ne dersin
Değirmendere de oturuyorum bize hediye gelmişti fiyatını bir siteden baktım 250 tl den 150 ye inmiş sıfır gibi olduğu için 80 falan düşünüyorum ne dersin

hangi marka acaba? birde resimdeki ürünle aynı renkmi

Değirmendere de oturuyorum bize hediye gelmişti fiyatını bir siteden baktım 250 tl den 150 ye inmiş sıfır gibi olduğu için 80 falan düşünüyorum ne dersin

Fiyati biraz yuksek geldibna. Ama satamazda biraz dha indirim yaparsan bna ulas. Almayi isterim.

[MENTION][/MENTION]
Siz kaç tl düşünüyorsunuz

50 civari anck verebilirim sanirim. Butcem o kadarolur anck. O kadar eksikleri cikiyorki. Almayi cok isterim ama kismet tabi. Alici olmazsa bu fiyattan talibim ben.

50 civari anck verebilirim sanirim. Butcem o kadarolur anck. O kadar eksikleri cikiyorki. Almayi cok isterim ama kismet tabi. Alici olmazsa bu fiyattan talibim ben.

60 tl ye anlaşalım bugün veya yarın sabah kargoya verebilirim yarın yola çıkılmam biran önce satmak iştiyorum

slmm tlf numaranızı özelden yazarmısınız bana

kusura bakmayın ama yazamadan geçemicem sizin ürünü satmaya niyetiniz yok galiba özelden kaç defa yazdım cvp dahi yazmadınız tlf numaranızı istedimki daha rahat konuşalım diye o nada cvp yazmadınız halbuki ben istediğiniz rakama yarın gelip elden almayı planlamıştım tlf numaranızı o yüzden ısrarla istedim neyse iyi satışlar size

Back