- 7 Ekim 2012
- 410
- 471
- Konu Sahibi sufinindunyasi
Merhaba Hanımlar,
İlk kez bir satış ilanı veriyorum, yemek yapmayı bilmediğim için evlilik sürecinde bir heves aldığım multicookeri bir kez dahi kullanmadığım için satışa çıkardım.
Yemek yapmayı bilmeyen ve çalışan hanımlar için ideal, piyasadaki en kullanışlı en iyi multicooker kendileri.. Piyasa fiyatı şuan en uygun 429 tl civarı, sırf elimden çıksın diyerek uyguna veriyorum. Umarım birilerine faydası olur. Mediamarktten aldığım multicookeri tüm kutu içeriği ve faturasıyla birlikte kargolayacağım. Dilerim iki taraf için de faydalı bir alışveriş olur :) Mesajla tüm fotoğrafları, faturasını veya sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz. sahibinden.com'da daha detaylı ilanını verdim ordan da inceleyebilirsiniz.
Pişirme
Hızlı pişirme
Makarna
Sütlü lapa
Çorba
Kızartma
Buharda pişirme
Yavaş pişirme
Multicook
Yavaş pişirme
Multicook
Yoğurt
Tahıl
Pilav
Güveç
Tatlı
Pizza
Ekmek
İlk kez bir satış ilanı veriyorum, yemek yapmayı bilmediğim için evlilik sürecinde bir heves aldığım multicookeri bir kez dahi kullanmadığım için satışa çıkardım.
Yemek yapmayı bilmeyen ve çalışan hanımlar için ideal, piyasadaki en kullanışlı en iyi multicooker kendileri.. Piyasa fiyatı şuan en uygun 429 tl civarı, sırf elimden çıksın diyerek uyguna veriyorum. Umarım birilerine faydası olur. Mediamarktten aldığım multicookeri tüm kutu içeriği ve faturasıyla birlikte kargolayacağım. Dilerim iki taraf için de faydalı bir alışveriş olur :) Mesajla tüm fotoğrafları, faturasını veya sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz. sahibinden.com'da daha detaylı ilanını verdim ordan da inceleyebilirsiniz.
Dokunmatik paneli ve multifonksiyonlu renkli LCD ekranı ile bu multicooker yemek yapmayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor! Bu cihaz EKMEK YAPMA , (pişirme ve prova etme döngüleriyle), YAVAŞ PİŞİRME(Sıcaklıkta kademeli artış sağlama), PİZZA ve TATLI YAPMA ’nın da içerisinde bulunduğu birçok yeni program ile donatıldı. Bunlara ek olarak, 170°C ye kadar ayarlanabilir 28 farklı sıcaklık ayarlamasına sahiptir.
45 Program (17 Otomatik - 28 Manuel )
Redmond M90 Modeli 17’si Otomatik 28’i Manuel Olmak üzere toplam 45 program seçeneği
sunar “Yeniden Isıtma”, “Sıcaklığı Muhafaza Etme” ve “Başlatmayı Erteleme” Fonksiyonları
24 saate kadar “Başlatmayı Erteleme” ve “Sıcaklığı Muhafaza Etme” özellikleri ve “Yeniden Isıtma”özelliği ile yemeklerinizin lezzetini maksimuma çıkarın.
45 Program (17 Otomatik - 28 Manuel )
Redmond M90 Modeli 17’si Otomatik 28’i Manuel Olmak üzere toplam 45 program seçeneği
sunar “Yeniden Isıtma”, “Sıcaklığı Muhafaza Etme” ve “Başlatmayı Erteleme” Fonksiyonları
24 saate kadar “Başlatmayı Erteleme” ve “Sıcaklığı Muhafaza Etme” özellikleri ve “Yeniden Isıtma”özelliği ile yemeklerinizin lezzetini maksimuma çıkarın.
Pişirme
Hızlı pişirme
Makarna
Sütlü lapa
Çorba
Kızartma
Buharda pişirme
Yavaş pişirme
Multicook
Yavaş pişirme
Multicook
Yoğurt
Tahıl
Pilav
Güveç
Tatlı
Pizza
Ekmek
Teknik Özellikler-M90E
Hazne Kapasitesi: 5 L
Hazne Kaplaması: Yapışmaz , Seramik ANATO®
Güç Çıkışı: 850 W
Voltaj: 220-240
Ekran: LED Dijital,Dokunmatik
Renk: Metalik Siyah
Çıkarılabilir Buhar Kabı: Evet
Çıkarılabilir İç Kapak: Evet
Pişirme Teknolojisi: Termal, Basınçsız
Program Sayısı: 45 Otomatik Program
Yeniden Isıtma Fonksiyonu: Evet (24 saate kadar)
Sıcaklığı Muhafaza Etme Fonksiyonu: Evet (24 saate kadar)
Başlatmayı Erteleme Fonksiyonu: Evet(24 saate kadar)
Sıcaklığı Ayarlama: Evet
Garanti: 24 Ay Garanti (4 Ağustosta satın alındı garantisi devam ediyor)
Kutu İçeriği: Multicooker RMC M90 Çok Amaçlı Pişirici, Çok amaçlı pişirici iç kabı ile beraber, Buhar Kabı, Kızartma Kabı ve Tutacağı, Ölçme Kabı, Servis Kaşığı, Karıştırma Kepçesi, Kaşık / Karıştırıcı Tutucu, Güç Kablosu, Kullanma Kılavuzu, Servis ve Garanti Kitabı, 100 Tarif Yemek kitabıHazne Kapasitesi: 5 L
Hazne Kaplaması: Yapışmaz , Seramik ANATO®
Güç Çıkışı: 850 W
Voltaj: 220-240
Ekran: LED Dijital,Dokunmatik
Renk: Metalik Siyah
Çıkarılabilir Buhar Kabı: Evet
Çıkarılabilir İç Kapak: Evet
Pişirme Teknolojisi: Termal, Basınçsız
Program Sayısı: 45 Otomatik Program
Yeniden Isıtma Fonksiyonu: Evet (24 saate kadar)
Sıcaklığı Muhafaza Etme Fonksiyonu: Evet (24 saate kadar)
Başlatmayı Erteleme Fonksiyonu: Evet(24 saate kadar)
Sıcaklığı Ayarlama: Evet
Garanti: 24 Ay Garanti (4 Ağustosta satın alındı garantisi devam ediyor)