Bebek İkinci El sıfır ayarında kraft ikiz bebek arabası ve çok kulanışlı iki beşik

emis53

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
230
1
bebek arabası sıfır ayarında 270 satıyoruz beşiklerde ahşap küçük istenildiğinde salanabilir tanesi 160
resimleride yüklemeye çalışcam

İkiz arabanizin fiyatini ve modelini öğrenmek isterim... Ve tabiii fotoğraf yüklerseniz mevcut halini görmek..ikiz arabası arıyoruz uygun fiyatlı malum fiyatlar çok yüksek:KK43:

çok uğraştım ama resimleri ekliyemedim ama tekrar deniycem ....kraft jogger kırmızı dediğim gibi sıfırdan farksız kışa girerken aldık malum kış diye çocukları çıkarmadık bebeklerim 9 aylıkken tekrar hamile kaldım anlıycanız çok severek ve beğenerek aldığımız bebek arabası doğru dürüst kullanamadık ...

resimleri yükliyemedim her defasında sorun çıkıyo ilgilenen arkadaşlara özelden resim gönderebilirim

Hangi şehirdesiniz sormamışım kargosuz elden teslim almak isterim çünkü.

özelden mail adresiniz bana yazarsanız resimleri gönderirim .....ben izmitteyim ama annemler istanbul avrupa yakasındalar size nasıl uyarsa öyle yaparız

benimde özel mesaj hakkım yok nasıl yaparız ?[/QUO. İnanki ben de bilemedim şimdi. Ailen hangi semtte? Anlaştık diyelim ürünü onlara nasıl yollayacaksın arkadaşım bayağı problemli işler??

Son düzenleme:
offff resimleri yükleyebilseydim :KK43: biz nerdeyse ayda bir istanbulla geiyoruz ablaşırsak bi şekilde hallederiz
feysbuk hesbın varsa ordan görüşelim resimleri ordan göndereyim yada senin aklına başka bişey geliyosa onu yapalım farketmez

özel mesaj hakkı olan bi arkadaşa rica ettim sağolsun oda size msn ve feysbuk adresimi yazmış eklerseniz görüşürüz

FacebOokta istek yolladım azra k ....... Umarım doğrudur ikiz kuzular ve eşinizin fotosu vardı galiba :)

Son düzenleme:
Tatlim konuya cevap ver e bas onun hemen altinda dier seceneklerden eklentilere bas resim yukle iploed diye yazan yaziya bas yuklensin :)

öncelikle teşekkürler ama aynı dediğin gibi yapıyorum ama bi türlü olmuyor resimleri fotoğraf makinesiyle çektim acaba boyutmu farkediyo yükleyemikçede sinir oluyorum

öncelikle teşekkürler ama aynı dediğin gibi yapıyorum ama bi türlü olmuyor resimleri fotoğraf makinesiyle çektim acaba boyutmu farkediyo yükleyemikçede sinir oluyorum

mrb fotoların boyutları büyük olduğundan yükleyememişsinizdir.fotoğrafın üstüne gelip sağ tıklayın birlikte aça basın microsoft office picture manager yazar ona basın açılan sayfada üst tarafta resmi düzenle yazıyor ona basın fotonun yanında bilgiler çıkıyor orda resimleri sıkıştır yazar ona basın son olarakda ordan web sayfalarını seçin ve tamam diyin inş işinize yarar:13:

X