Şifa orucuna başlıyorum bana eşlik etmek isteyen varmı ?

ebrarece49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.744
1.841
33
Valla kızlar uzun araştırmalar sonucu bu orucu tutmaya karar verdim ne olursa olsun bu sefer karalıyım inşallah başarıcam hergünde motive amaçlı buraya yazıcam canlarım çok kafama yattı bu sefer hele bide Mehmet ali bulut 'U dinleyince tamam dedim bu orucu tutucam inşallah

Bu gece saat 22 de lavman yapıcam ve bağırsaklar iyice boşaldıktan sonra oruca niyet edicem 3 gün boyunca su dahi içmeyeceğim

Niyetiniz için tebrik ederim.3 günlük açlık yapsaydiniz önce birden 21 günlük agir gelebilir.gerçek tip kitabi var bende aidin salihin.ona ait bu acliklar biliyisunuzdur.ben yarin 36 saatlik açlık yapicam sonrada 3 günlük açlık orucu yapcam inşallah.iyice arastirdiysan niyerlendiysen Rabbim kolaylık versin

Canım sen b dıyeı neden bılgı edındın ben unu yaptım sıfa amclı ama once kırabı okuman lazım pat dıye 3 gun su orucı tutamazsn kı kırqpda yazaları aktaıyorum bu agor bır uygulamadır her bunye kaldrmaz yadaaslıma evresı vardır gercek tıp kıtabında yazan seklı sudur once vucut pazartesı persembe ıle 1 gun yanı 36 saatlık oruvlar ıle tam 10 hafta alıştırılır gece 7 den sonra bıse yenmez uyunur sahurda bır bardak su ıle nıyet edılır ve oftarda cok su ıcme ıhtıyacı varsa ıcılır yoksa ıcılmez bagırsaklar hızlı ıyı calısıyorsa lagmana gerek yoktur eryüyesı gun sabah meyve suyu ıle oruc bıtırılır taze sıkılmıs meyveler hemen yemek yenmez cok tehlıkelıdır oglen yogurt meyve aksamda salata seklınde devam edebılırsınız persembe gunu gene aynısı daha sonra aynı sekılde persembe cuma cumartesı şeklınde 1 gun ara ıle 3 gunlukler yapılır ve onlarda 10-15 hafta vucut alıstıkdan sınra artıkır ben yaptım ve gercekden ınsanı zorlar halsızlık olur nekadar mıkropın zararlı maden varsa okadar gır gecer ben cok sıfa buldum o yıldan sonra ılac almadım dıkkat etım saglıklı beslendım buyuk bır hastalık gecırmedım cok sukur hep hasta olurdum gercek tıp kıtabını okumalısın

Ağırdır ama çok iyi bir yöntemdir ben çok memnun kaldım fakat mutlaka bılınclı yapılmalı agır sonuclar olabılır aıdın salıhde bır doktor kontrolunde yada bılıncle yapılması gerektıgını vurgulamıstır yoksa bı zararı yok sadece dıkkat

Aynen katılıyorum 21 günlük acliklari agir hastalıklarda tavsiye ediyorlar.3 günlük oruçları yapmak daha faydaliymis bende kitabi takip ediyorum hep başucunda.7 defa 3 günlük açlık deniycem insallah

Kızlar önerileriniz için çok teşekkürler valla kitap falan yok bende ama uzun zamandır araştırıyorum ne bilim şimdi tereddüt ettim ben 21 günlüğüne niyet etmiştim

Canim aidin salih in tıbbi nebevi kitabı ile açliklarını yap çok fayda görürsün hiç şu icmiyerek bu iş olmaz 36 sağlık açıkla başla pazartesi perşembe alistirarak Artur inan kilo verirsin inşallah

Bu gece saat 22 de lavman yapıcam ve bağırsaklar iyice boşaldıktan sonra oruca niyet edicem 3 gün boyunca su dahi içmeyeceğim

Bu yazılara hitaben yazdım yukaridaki yazıyı

İnşallah canım çok teşekkür ederim ilgin için

Gerçek tip kitabi var bende açlık oruclarina 36 saatle başlanıyor.mesela her hafta aynı gün tutulduğunda vücudun alıştığı ve açlık hissetmediği yazıyor.36 saatlik oruclara vücut alisincada 3 günlük oruçlar tavsiye ediliyor.mesela 7 defa 3 günlük gibi benim inandığım bir kitap imkânın varsa edinmeni tavsiye ederim internette satılıyor.seni caydirmis olmayalım ama vücudu çalıştırmadan 21 günlük zor olur sanki yinede Rabbim kolaylık versin ben 36 saatlige niyetlendim aksam 7de inşallah basaririm sonrada 3 günlüğe basliycam insallah

Tamam canım bende senin gibi yapayım o zaman bana yardımcı olursan çok sevinirim

Bu sabah tartıldım 65,6 çıktım çok tuhaf değilmi sadece lavman yaptım hiç bişey tüketmedim böyle bişey mümkünmü

Bilmiyorum orucun piskolojisindenmi nedir bilmiyorum ben daha şimdiden çok Acıktım ya 3 gün nası dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…