- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 33
-
- Konu Sahibi ebrarece49
Bu gece saat 22 de lavman yapıcam ve bağırsaklar iyice boşaldıktan sonra oruca niyet edicem 3 gün boyunca su dahi içmeyeceğim
Niyetiniz için tebrik ederim.3 günlük açlık yapsaydiniz önce birden 21 günlük agir gelebilir.gerçek tip kitabi var bende aidin salihin.ona ait bu acliklar biliyisunuzdur.ben yarin 36 saatlik açlık yapicam sonrada 3 günlük açlık orucu yapcam inşallah.iyice arastirdiysan niyerlendiysen Rabbim kolaylık versin
İnşallah canım çok teşekkür ederim ilgin içinCanim aidin salih in tıbbi nebevi kitabı ile açliklarını yap çok fayda görürsün hiç şu icmiyerek bu iş olmaz 36 sağlık açıkla başla pazartesi perşembe alistirarak Artur inan kilo verirsin inşallah
Tamam canım bende senin gibi yapayım o zaman bana yardımcı olursan çok sevinirimGerçek tip kitabi var bende açlık oruclarina 36 saatle başlanıyor.mesela her hafta aynı gün tutulduğunda vücudun alıştığı ve açlık hissetmediği yazıyor.36 saatlik oruclara vücut alisincada 3 günlük oruçlar tavsiye ediliyor.mesela 7 defa 3 günlük gibi benim inandığım bir kitap imkânın varsa edinmeni tavsiye ederim internette satılıyor.seni caydirmis olmayalım ama vücudu çalıştırmadan 21 günlük zor olur sanki yinede Rabbim kolaylık versin ben 36 saatlige niyetlendim aksam 7de inşallah basaririm sonrada 3 günlüğe basliycam insallah