Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte acil kalıcı şifalar versinKızlar hayırlı sabahlar
14 gündür hastayım; geçmeyen boğaz ağrısı ( resmen yutkunamıyorum aşırı ağrıyor), karın ağrısı, kemiklerde kırılma hissi, burun ve geniz tıkanıklığı.
14 gün önceye göre antibiyotik kullanmama rağmen kandaki iltihaplanmam baya artmış.
Dün yine 2 serum + tahlillere göre doktor 4-5 gün hastaneye yatıralım dedi.
15 aylık bebeğim olduğu için kabul etmedim, tekrar ilaçlarımı aldım eve geldim ama hiç iyi değilim. Zaten doktor demişti, antibiyotik bir kere kullandın düzelmedi ikinciyle geçeceğini düşünmüyorum kesin tedavi için damardan ilaç tedavisi lazım diye.
Neyse, işte dediğim gibi bebeğim var.
Öyle bir haldeyim ki, boğazımın ağrısından konuşamıyorum. Kelimeler zor çıkıyor.
Daha da kötüleşmemem için biran önce toparlanıp çocuğuma bakabilmem için Ya Şafii okuyabilir miyiz hep beraber?
70.000 Ya Şafii
Dua bizden, Şifa Allah'tan
penyez83
Penyez ben bu zamana kadar beni etiketlediğiniz birçok duaya icabet ettim, zaten acil ve ciddi bir durum olmasa buraya yazma gereği duymazdım değil mi?Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte acil kalıcı şifalar versinEtiket çok acil durumlarda yapmaya gayret ediyoruz.
Ben sizin için 1.000 Ya şafi okuyacağım Allah kabul etsin aminnnn
Bugün tekrar kontrole gittim, ikinci kutu antibiyotik bitmesine rağmen enfeksiyon hâlâ yükselişte...Şu anda nasılsınız? Merak ettim sizi.
Ağrı kesici de mi işe yaramıyor? Kuzenim de boğaz ile başlayan şikayeti ve günlerce düşmeyen ateşiyle acile gitmişti. Antibiyotik fayda etmedi, ağrı kesiciler de. Gera*** diye kafeinli bir ağrı kesici ve ateş düşürücü var. Covid zamanında ağır geçirenlere yazıyordu doktorlar. Evde vardı da ona verdim. Öyle toparlandı biraz kendisi.Bugün tekrar kontrole gittim, ikinci kutu antibiyotik bitmesine rağmen enfeksiyon hâlâ yükselişte...
Hâlâ kötüyüm ve ağrıdan doğru düzgün konuşamıyorum, yutkunamıyorum.
Doktor covid olduğunu düşünüyorum, hastanede damardan tedavi ve takiple detaylı tetkikler şart diyor.
Bebeğimi şuana kadar kimseye bırakmadığım için hastaneye yatma konusunda direniyorum.
Ama gücüm de bitmek üzere, bugün artık bebeğim kucağımda yıkılıp kaldım öylece
Bence bebegini birak yani iyi bakarlar bebegine sagligindan olacaksın yoksaBugün tekrar kontrole gittim, ikinci kutu antibiyotik bitmesine rağmen enfeksiyon hâlâ yükselişte...
Hâlâ kötüyüm ve ağrıdan doğru düzgün konuşamıyorum, yutkunamıyorum.
Doktor covid olduğunu düşünüyorum, hastanede damardan tedavi ve takiple detaylı tetkikler şart diyor.
Bebeğimi şuana kadar kimseye bırakmadığım için hastaneye yatma konusunda direniyorum.
Ama gücüm de bitmek üzere, bugün artık bebeğim kucağımda yıkılıp kaldım öylece
Bugün her iki boğazımda yani dıştan görünen tarafta kan toplaması ve tahriş oluştu.Bence bebegini birak yani iyi bakarlar bebegine sagligindan olacaksın yoksa
Tamam canim. Allah şifa versinBugün her iki boğazımda yani dıştan görünen tarafta kan toplaması ve tahriş oluştu.
Sabah tekrar gidip artık ne yapılacaksa yapılsın diyeceğim.
Merhaba nasıl oldunuzBugün her iki boğazımda yani dıştan görünen tarafta kan toplaması ve tahriş oluştu.
Sabah tekrar gidip artık ne yapılacaksa yapılsın diyeceğim.
Merhabalar çok geç gördüm kusura bakmayınMerhaba nasıl oldunuz
Cook geçmiş olsunMerhabalar çok geç gördüm kusura bakmayın
4 kutu antibiyotik
2 kutu burun ve boğaz spreyi
5 serum
12 antibiyotik iğne
1 tane de kortizon iğnesi yapıldı, şuan iyiyim ama bu süreçte çok yıprandım çook