Popüler Konu Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)

Cok tesekkur ederim gercekten. Daha pet raporum cikmadi pazartesi cikacak yarin yani. Insallah bu dualar vesile olur da pet raporum da cok guzel cikar

Cok tesekkur ederim gercekten. Daha pet raporum cikmadi pazartesi cikacak yarin yani. Insallah bu dualar vesile olur da pet raporum da cok guzel cikar
Inşallah canım ben inanıyorum güzel çıkıcak ve beraber sevinicez kim bilir kimin duası sana vesile olucak

Kusura bakmayın ben hatımınızın bittiğini yazamadım sıze. 70.000 ya şafi okundu sızın ıcın Rabbım duamızı yerıne ulastırsın sıze ve Tüm hastalarımıza şifa versın.
Gercekten cok buyuk bı ımtıhandan geçiyorsunuz ama en basından beri de cok güçlüsünüz Allah daha cok kuvvet güç versın. Ben inanıyorum gercekten buraya cok guzel haberler de vereceksınız. Duaların gucune cok sahit olduk cunku

Aminnn insallah buraya hastaligimin bittigini hamileligimi anneligimi cocuklarimi buyutusumu de yazacagim gunledi gormek nasip olur insallah. ALLAH hepinizden razi olsun tum hastalara ve bana acil sifalar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…