Buzdolapları ve Derin Dondurucular Siemens Buzdolabı

incesaz

Cam Kenarında Uyuyan Kedi
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
304
15
43
Arkadaşlar Siemens marka buzdolabı kullanıyorum bu buzdolabı ile çok sıkıntı çektim alt kısmı tamamen herşeyi donduruyordu servis bir kaç kez gelip hiçbirşey yok siz kullanmasını bilmiyorsunuzdur belkide terbiyesizlikleri üzerine haliyle büyük olay çıkarttım şikayetler vs sonuç olarak buzdolabı değiştirildi yenisi ile çok büyük uğraşlar sonucu.Yeni getirdiklerinde bu donma sorunu olmadı yaklasık 7 senedir kullanıyorum ama son 3 senedir neredeyse herşey kısa bir süre sonra küfleniyor (zeytin) bile..Sizce buzdolabının ömrü dolmuş olabilirmi? Sebze meyve ıslak koyma huyum yoktur ve derece yerine min max ve multiairflow var (her bölmeye eşit ısı) benimki multiairflow da ve bunuda servis ayarlayıp bu kalsın yaz kış demişti..Fikir ve kullanıp memnun kaldığınız bir buzdolabı tavsiyesi istiyorum sizlerden

Kesinlikle Profilo cok sağlam çok kullanışlı üstelik servisleri ukala felanda değil ki çok ihtiyacın olmayacağını zannediyorum

benim ki bosch senede bir fişini çekip 2-3 gün kapatıyoruz buz felan oluştuysa erisin diye sizde fişini çekin bekletin bi kaç gün

ben bosh kullaniyorum gayet memnunum beyaz esyada iyi olan firmalari tercih edin bak profoloyuda duydum iyi diyolar

Bosch kullanıyoruz biraz pahalı ama değer.
Sizin buzdolabınızın ömrünün doldugunu zannetmiyorum bi buzdolabını 20 yıl kullanan var. Ama böyle küflenme sorunu falan duymadım hiç.

Annem vestel kullanıyor 15 yıldır tek sorun vermedi maşallah. Bence elektronik eşya işi tamamen şans işi en iyi markanın en iyi ürününü alıyorsun iki yıl dayanmıyor mesela

Elektronik esya gercekten biraz sans isi kullandiginiz marka oldukca kaliteli bir marka cozulemeyecek bir sorun degildir mutlaka ama şu servisler ve çalişanları bazen cok kotu oluyor