• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık Makineleri Sıemens bulaşık makinesi yardım lütfen :(

cecemm

İnşallah Olacak..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.549
7
46
Arkadaşlar siemens bulaşık makinası aldım 4 programlı ön yıkamalı yanlız makina AA kurutma performansı olmasına rağmen tam kurutmada verim alamıyorum bunun sebebi ne olabilir acaba çelik tencere falan kurumuş oluyor bardaklarda damlalara görüyorum ve teflon tencere tava kesinlikle sıfır kurutma ile çıkıyor çeşme altından çıkmış gibi sepetler deseniz şarıl şarıl damlacıklar aka aka çıkıyor bi tencereler tabaklar kuruyor oda bazen tam değil bu 4.ci kullanışım makineyi bütün programlarını denedim hepsi aynı kafayı yemek üzereyim oakdar para verdim çevremde onca insan bulaşık makinası kullanıyor kaçkere bitmişliğine denk geldiklerim kupkuru çıkıyordu sepet plastik teflon dahil kupkuru anneminki bile gece çalıştırırdık sabah kalkar dizerdim kupkuru çıkardı bu makine beni mahvetti bu bulaşık makinesinde olurmu böyle bir şey ya servisi aramadan sizlere sorayım dedim...

anneminkide sıemens ve kuru çıkıyor bence sen garantısı bitmeden servisini çağır

anneminkide sıemens ve kuru çıkıyor bence sen garantısı bitmeden servisini çağır

çağırdım canım kuruluk ayarını yükselttiler ama halen aynı ve ben yine çağırdım çarşamba günü yine gelicekler olcak gibi değil daha ödemesi bu ay başladı makineden hiç memnun değilim saç kurutma makinesiyle kuruyorum ya hemen kuruyo kendi kurutması olsa nasıl kurumasın .....

Benim de bulaşık makinem siemens.Aynı sorunlar bende de vardı.Gelen servis,yeni teknolojinin böyle olduğunu,eski makinalar gibi kupkuru çıkarmayacağını söyledi.Böyle saçma birşey duymamıştım.Resmen şığır şıpır çıkıyordu bulaşıklar.Daha sonra parlatıcı ayarını ve kurutma ayarını artırdı.Şimdi rahatım.Bence sen de servise bunları yükseltmek istediğini söyle.

slm canım benim makinemde siemens 4 programlı daha bugün kurdurdum.ve yeni tencere takımı felan vardı sadece tozu gitsin diye nerde çalıştırayım dedim oda kısa 1 saatlik programda olabilir yanlız tam kurutma yapmaz dedi tam kurutma istiyorsan uzun programda yıkamam gerekiyormuş bilgin olsun.yıkadım içleri kuru dışında birkaç damlalar akıyordu.

Ayyyy yapmayin ya... Bende yeni Siemens bulasik makinesi siparis ettim...

:(((((((((((((

Bu bulasik makinamdan da ayni sorun var diye...

Eyy Allah'im insaAllah olmaz ya.. Bir ton para birde :50::50:

Ayyyy yapmayin ya... Bende yeni Siemens bulasik makinesi siparis ettim...

:(((((((((((((

Bu bulasik makinamdan da ayni sorun var diye...

Eyy Allah'im insaAllah olmaz ya.. Bir ton para birde :50::50:

bence imkanın varsa iptal et siparişini. bosch al.benim de siemens 2 yıldır bardaklarımı mahvetti.denemediğim deterjan kalmadı.fairy quantum kullanıyorum bi nebze iyi

arkadaşlar birşey daha sölüyeyim servisçi 5 snenelik kireç çözücü(tuzu yani) taktı 60 tl karşılığında tuz derdim yok 5 sene birde tablet kullanıcaksanız en alta atmanız yeterli deterjan gözüne koymanıza gerek yok dedi toz olursa koyun dedi bilginize

benimkide sıemens cnm ben memnunun benmkide kuru çıkıyo yerleştirmeyi doğru yapamıyorsan olur öyle

bence imkanın varsa iptal et siparişini. bosch al.benim de siemens 2 yıldır bardaklarımı mahvetti.denemediğim deterjan kalmadı.fairy quantum kullanıyorum bi nebze iyi

Siemens Bulasik Makinesi SN26V893EU, A+++

Model canim benimki.

Esimin suan icine evham geldi diye deli gibi kullanici yorumlarini okuyor bizim makinanin, ve esim " Aldikdan sonra 2 Hafta iade sansimiz oldugu icin, sorun degil , bakdik olmadi geri göndeririz " diyor.

:18::18:
Bu arada ben Almanya Münih'deyim...

arkadaşlar servisi çağırdım ilk geldiler aynen kurutma ayarını yüksettiler ve parlatıcıyı ama yine aynı sorunlar oldu yine geldiler bu sefer 3 saat beklediler yıkansın diye bi baktılar onlarda şaşırdılar resmini çekip gittiler bugün yarın döneriz dediler bekliyorum ama gerçekten yeni teknoloji falan anlamam ben parçalarım valla satarkende öyle deselerdi bisürü para verip yenisini almazdım 400 500 verip 2 programlı alır geçerdim beni delirtmesinleer :47::47::47:

böyle saçmalıkmı olur tavis vermeyin diretin böyle bulaşık makinesi olmazzzz:95:

bize gelen yetkili, plastiklerin ve teflonların üzerinde damla kalmasının normal olduğunu söylemişti
bir de yıkama biter bitmez kapağı açmayın, biraz bekleyin dedi
ben de yıkama bittikten yarım saat sonra kapağı açık bırakıyorum. ıslak kalanlar kuruduktan sonra diziyorum artık :/

bize gelen yetkili, plastiklerin ve teflonların üzerinde damla kalmasının normal olduğunu söylemişti
bir de yıkama biter bitmez kapağı açmayın, biraz bekleyin dedi
ben de yıkama bittikten yarım saat sonra kapağı açık bırakıyorum. ıslak kalanlar kuruduktan sonra diziyorum artık :/

ya sizde kabulmu ettiniz öyle saçmalıkmı olur benim bütün akrabalarım kullanıyor bulasık makinesi plastiğide teflonuda kupkuru çıkarıyor nasıl kabul edersiniz eşşek gibi değiştirecekelr yada bişiy yapıcaklar ben daha haber alamadım bana böyle bişiy derlerse ortalığı ayağa kaldırırım :47:

valla güzelim satış yaparken reklamı iyi yapıyorlar da iş garantiye gelince ayakları geri gidiyor. ben de muhatap olmaktan sıkıldım artık boşverdim

Back
X