sidos Meme Estetiği Ameliyatı

sidoxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
51
2
geçtiğimiz salı bende sonunda memişleri büyüttüm çok mutluyum çokkk hiç düşünmeyin derim :)))

Canikom ne mutlu Güle güle kullan aramıza hoşgeldin DİYORUM Sevgiyle :KK71: :KK16:

Hayırlı olsun doktorun kim, hangi yöntemle oldun, kaç cc takıldı? Ayrıntıları da anlatır mısın?
Çok geçmiş olsun:nazar:

Bursa devlet hastanesinde dual plan 390-440 takıldı göğüs altı kesisi ile dr Alper Bayraktar ellerine sağlık diyorum bundan iyisi şamda kayısı yaniii :KK64:

geçmiş olsun canım.memnun olman ne hoş,darısı başıma inşallah:KK17:

Bursa devlet hastanesinde dual plan 390-440 takıldı göğüs altı kesisi ile dr Alper Bayraktar ellerine sağlık diyorum bundan iyisi şamda kayısı yaniii :KK64:

canım geçmis olsun ne kadara mal oldu sana bide kas altı mı kas zarı altı mı ne ?

bende alper bayraktar'la görüşmüştüm ameliyat olmadan önce.ama nedense korktum , güvenemedim.fiyat olarak uygun bişeyler söylemişti bana.sen kaça oldun ?

Son düzenleme:
4.5 civarı tuttu... kafanızı fazla karıştırmayın derim burdan yazılanlarla.. siz ne istediğinizi açıkça anlatın ( doğal görünmek istediğini söyleyip memnun kalmayan bi sürü arkadaşımız var aslında gerçek istediğimiz doğal değil dolgun memeler )saklamayın yanii bide hocanın işine hiç karışmadım bende sarkma olmadığı için sadece protez koydu sarkmada işlem daha farklı tabiki...arkadaşım karnını gerdirmişti alper beye görünce inanamadım onun üzerine dr hakkında hiç şüpheye düşmedim bence Bursada 1 numara kendi fikrim tabiki memelerimi görseniz bayılırsınız görüntüye (şüpheye düşen bursalılarlada görüşebilirim ayrıca)seçimimden çook memnunum ah eşek kafam keşke yıllar evel yaptıraymışım:KK59:

adına sevindim.ben de o doktora olmak ve olmamak arasında gidip gelmiştim,en son şuanki doktorumu buldum.kendi doktorumdan cokcokkk memnunum.senin de memnun olmana sevindim.meme altı iz durumun nasıl ?

sanada hayırlı olsun canım :)yok gibi bişey herkes eğilp nerde die bakıyo dikkatli bakmayınca belli bile değil :)

geçmiş olsun öncelikle..ay ameliyat olanlara bende çok seviniyorum:)
bende bursadayım ve istdan araştırdım hep..bu doktoru duymamıştım hiç bir araştırayım bakalım..

ne güzel yaaa memnun herkes:)))) ben de bursadayım keşke hep beraber bi araya gelsek de bana el atsanız yaa doktor bulmam lazım acilen..ama 400 çok büyük olmadı mı ya nasıl oldu bana 275 dendi çünkü zorla 325 e çıkardım..ölçülerin nasıl?? bi de boyun kilon falan??

ne güzel yaaa memnun herkes:)))) ben de bursadayım keşke hep beraber bi araya gelsek de bana el atsanız yaa doktor bulmam lazım acilen..ama 400 çok büyük olmadı mı ya nasıl oldu bana 275 dendi çünkü zorla 325 e çıkardım..ölçülerin nasıl?? bi de boyun kilon falan??

kızlar ben de çok büyük olsun istiyordum,sağ meme 325 sol meme 300 cc konuldu.ve bana büyük bile geliyor bunlar.iyiki daha büyüğü olmamış.meme altı çevrenizi,kilonuzu ve boyunuzu dikkate alarak bu cc olayına karar verin.ben elimde 375 ccye bakmıştım,ööööh ne ağır demiştim :KK9: ama mesela gizeml var forumda,onunki 375 cc.ama vücuduna göre mükemmel olmuş.Ama uzun ince bi yapıdaysanız benim gibi,iyi düşünün derim.bende 375-400 cc'ler iğrenç dururdu.

kızlar ben de çok büyük olsun istiyordum,sağ meme 325 sol meme 300 cc konuldu.ve bana büyük bile geliyor bunlar.iyiki daha büyüğü olmamış.meme altı çevrenizi,kilonuzu ve boyunuzu dikkate alarak bu cc olayına karar verin.ben elimde 375 ccye bakmıştım,ööööh ne ağır demiştim :KK9: ama mesela gizeml var forumda,onunki 375 cc.ama vücuduna göre mükemmel olmuş.Ama uzun ince bi yapıdaysanız benim gibi,iyi düşünün derim.bende 375-400 cc'ler iğrenç dururdu.

evet ben bıras balık etlı oldugum ıcın bunlardan kucugu olmazdı..bende 300 cc yı aldım elıme hatta sutyenın ıcıne koydum bana cok agır gelmıstı ama ıcındeyken ılk basklarda cok agır gelıyo helede ılk hafta bandajlıyken ama alısıyosun sonradan..benım sımdı hem cok hos duruyolar hemde boyutu cok ıyı..ama soncıcegın dedgı gıbı bu cc ler herkeste cok farklı duruyo..bende duran 375cc baskasında cok farklı dıurabılıyo..

ameliyatın devlet hastanesinde olupta bu kadar pahalıı ollmasına çok şaşırdım. devlet hastanelerinde bu ameliyatlar 2.5 civarı yapılıyo =S doktor kendine 800 civarı bi para alıyo geriisi silikon iiçin. çok araştırmıştım bnu :S

X