Otelden bugün döndük ayağımın tozuyla yazıyorum..Otel mükemmeldi..Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum...Öncelikle otele adımınızı atar atmaz ilgi ve alaka başlıyor..Otelin içi kasvetli..Yeni kurulduğu için mimarisi farklı..Diğer otellere göre daha modern ve yeni..Odalar çarşaflar havlular pırıl pırıl..Çalışan bütün ekip müşterilere karşı çok nazik ve ilgili...Kaç tane otel gezdim ama ilk kez bu kadar ilgili elemanlar gördüm..Garsonları bar elemanları ve animatör arkadaşlar son derece samimi ve mütevazi..Barda hiçbişi içmeden otursanız dahi sık sık gelip bişey isteyip istemediğinizi soruyorlar...Otelde hiç yabancılık çekmedik..Küçük çocuğu olan ailelere özellikle tavsiye ediyorum...Siz havuzda keyif yaparken çocuklarınız havuzun yanındaki çocuk klübünde oyun oynuyorlar...Animatör arkadaşlar çocuklarınızı mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar..Biz 2 aile gittik..Toplam 4 çocuk vardı ama çocuklarımız yokmuş gibiydi..Animatör ekibi samimiyetle çocuklarınızla çeşitli faaliyetler yapıyorlar...Kısacası herşey çok güzeldi..Tek bir kusuru var oda çocuk havuzu biraz küçük...Ama buda bizim için pek sorun olmadı açıkçası..Bugüne kadar gittiğim otellerde yabancı konuklara daha fazla ilgi gösterilirken burda bu farkı hiç yaşatmadılar bize aksine bizlerle daha çok ilgilendiler..ıyiki gitmişim adam gibi bir tatil yaptık..Verdiğimiz paraya değdi...Teşekkürler Aydınbey....