hamillelik belirtisi bile olabilir bilmiyorum en dogru bilgiyi doktorunuz vericektir. gününz geçerse kan testi verin geçmezse yine de gidin 3. gn hormon testi yaptırırsınız.
benim de şu an sol kasığım patlayacak gibi ağrıyor. benim gençliğimden beri yumurtlama dönemlerim sancılı geçerdi. en son sancı hissettiğimde birliktelik yaşadım ve hamile kaldım. ama maalesef ki gebelik sağlıklı gitmedi ve kürtaj oldum. kürtajdan beri yumurtlama dönemlerimde hiç tık yok bende. ne zaman yumurtladığımı bir türlü anlayamıyorum maalesef ve dört beş ay geçti ben hala hamile kalamadım.
benim de kafam biraz karışık esasında. bu gece şiddetli kasık ağrım oldu ve ben yurmutlama sancısına çok benzettim. bunu değerlendireyim çalışayım dedim ancak zaten daha dün ilişkim olduğu için bugun beklemeye aldım. hatta şu an oruca da niiyetlendim. umarıım yarın iftardan sonra çok geç olmaz
bir kez daha denerim şansımı.
benim kararsızlık sebebim ise çarşamba gününe yani yarın değil ertesi güne doktordan randevu almıştım. smear vereyim kontrolden geçeyim meramımı anlatayım diye. ancak bir gün önce ilişkimm olursa muhtemelen smear sonucu etkilermi ki diye düşünmekteyim. o zaman ben acaba başka gün mü gitsem doktora ne dersiniz bayanlar.
neyse konuyu saptırmak istemem ben de yaşadığım için çok araştırdım yumurtlama sancıısı bazı kadınların yaşadığı normal bir olaymış ama sizin yumurtlama vaktiniz geçmiş adete yaklaşmışsınız o yzden hamilelik olabilir mi acaba diye düşündüm. dediğim gibi en kesin bilgiyi doktorunuz vericektir.