Siddetli sol kasik agrisi ve siskinlik mide bulantisi

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
Kizlar selam oncelikle 2 senenin sonunda tedaviye basladik bebis icin bu ay adete 8 gun kala camur gibi akintim oldu bir gun surdu doktor adet olmussun dedi ve ertesi gun klomene basladik gunde 2 doz kullandim bisey yoktu ilac bitti siddetli sol kasik agrim var otururken kalkarken bazen yururken agri giriyo sonra karnim midem sisti ne yesem gaz yapiyor yemek yesem bisey icsem hemen gaz oluyor bugun sabahta midem bulandi ilk defa adetime 14 gun var halsizlik de var bi garip oldum acaba enfeksiyonmu baska bisey mi kist mi olustu yoksa bilen birileri yardimci olabilir mi (((

Yani hamile miyim acaba mi diye de dusunuyorsundur .Ama bunun icin bu kadar belirti cok fazla biraz daha zaman gecmeli insallah hamilesindir

Bisey sorcam siddetlimiydi agriniz bide hamissiniz sanirim Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin uzun omru olsun insallah :) siz klomenden sonrami gebelik oldu

Bisey sorcam siddetlimiydi agriniz bide hamissiniz sanirim Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin uzun omru olsun insallah :) siz klomenden sonrami gebelik oldu
Yumurtalarin geliştiğini anlıyordum ben o ağrıdan yani dayanılmayacak kadar değildi ama rahatsız ediciydi biraz.
Benim tedavi uzun sürdü :) Klomen ve aşılamalar negatif sonuç verince tup bebek yaptırdık. İlk denemede tuttu şükür. Şimdi iki yaşında bir oğlum var.
Şimdi de ikincisi için dondurulmuş embriyolari deneyecektik ki, hamile olduğumu öğrendim.
Supriz oldu :)
Umarim siz de kavuşursunuz bebeğinize..

Bu günleri değerlendirmeniz gerekiyor ovulasyon döneminde de olabilirsiniz. Doktorunuza danışınız mi peki?
Doktora yarin gitcem cagirmisti zaten bi bakalim diye hormonlarim pelvik muayenem falan gayet iyiydi hatta yumurtalarimi bile gormustum klomen kullanmadan once

Kasik agrimdan degerlendiremiyoruz ki cok canim aciyo malesef

Ooo maşallah ya sevindim sizin adiniza ne guzel bi supriz olmustur tahmin edebiliyorum
Aminnn Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…