- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Ah evet yazmışsınız pardon.Klomen kullandim gunde 2 doz
Birde beyaz akinti var iko uc gundur sag kasigimdada agri varda sol daha siddetli yumurtalik larimda sanirim agriHangi ilacı kullandınız?
Yumurtalarınız gelişip büyüdüğü için olabilir ağrılar ve şişkinlik..
Bu ayki bir gunu adetten sayarsak 12. Gunum bugunAh evet yazmışsınız pardon.
Yumurtalarınız büyüdüğü içindir ya da yan etki olarak gaz yapmış olabilir.
Ben de kullanmıştım şişlik ve ağrı bende de olmuştu.
Şu an kaçıncı günündesiniz adetin?
Bu günleri değerlendirmeniz gerekiyor ovulasyon döneminde de olabilirsiniz. Doktorunuza danışınız mi peki?Bu ayki bir gunu adetten sayarsak 12. Gunum bugun
Bisey sorcam siddetlimiydi agriniz bide hamissiniz sanirim Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin uzun omru olsun insallah :) siz klomenden sonrami gebelik olduAh evet yazmışsınız pardon.
Yumurtalarınız büyüdüğü içindir ya da yan etki olarak gaz yapmış olabilir.
Ben de kullanmıştım şişlik ve ağrı bende de olmuştu.
Şu an kaçıncı günündesiniz adetin?
Hamile gibi karmin sisti goren hamile saniyor zaten oturup kalkamiuorki kasik agrimdan :) insallah ya cok mutlu olurum tabiki Allah isteyen herkese versinYani hamile miyim acaba mi diye de dusunuyorsundur .Ama bunun icin bu kadar belirti cok fazla biraz daha zaman gecmeli insallah hamilesindir
O gazdir benim bile karnim cikmadi daha 9.haftadaHamile gibi karmin sisti goren hamile saniyor zaten oturup kalkamiuorki kasik agrimdan :) insallah ya cok mutlu olurum tabiki Allah isteyen herkese versin
Yumurtalarin geliştiğini anlıyordum ben o ağrıdan yani dayanılmayacak kadar değildi ama rahatsız ediciydi biraz.Bisey sorcam siddetlimiydi agriniz bide hamissiniz sanirim Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin uzun omru olsun insallah :) siz klomenden sonrami gebelik oldu
Doktora yarin gitcem cagirmisti zaten bi bakalim diye hormonlarim pelvik muayenem falan gayet iyiydi hatta yumurtalarimi bile gormustum klomen kullanmadan onceBu günleri değerlendirmeniz gerekiyor ovulasyon döneminde de olabilirsiniz. Doktorunuza danışınız mi peki?
Yumurtalarin geliştiğini anlıyordum ben o ağrıdan yani dayanılmayacak kadar değildi ama rahatsız ediciydi biraz.
Benim tedavi uzun sürdü :) Klomen ve aşılamalar negatif sonuç verince tup bebek yaptırdık. İlk denemede tuttu şükür. Şimdi iki yaşında bir oğlum var.
Şimdi de ikincisi için dondurulmuş embriyolari deneyecektik ki, hamile olduğumu öğrendim.
Supriz oldu :)
Umarim siz de kavuşursunuz bebeğinize..
Gaz evet sistim kaldim klomenden sonra olduO gazdir benim bile karnim cikmadi daha 9.haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?