• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli mide ağrısı veya gaz sancısı

gl1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
110
139
33
36
Merhabalar 8 haftalık hamileyim 2 gün önce şiddetli tam mide kısmında ağrılar yaşadım . Kıvrana kıvrana acile gittim . Bebekde bir problem yok kan ve idrar tahlili yaptılar enfeksiyon vs çıkmadı . Mide ağrısı veya gaz olabilir dediler . Acil olduğu için detaylı mideye ultrason cekemediler. Dün kendi doktoruma da gittim . Mide koruyucusu bir süre kullanmamı eğer gecmeyip çok rahatsız ederse gastroenteroloji gidebileceğimi söyledi . Bu tarz problemler hamilelikte şiddetleniyor evet biliyorum fakat 2 gündür düz yürüyemiyorum bile yemek yiyemiyorum iştah sıfırlandı zaten . Böyle bir durum yaşayan var mı acaba . Bu kadar süre geçmemesi çok mu anormal . Bazen gaz sancısı da gibi geliyor ayırt edemiyorum . Yaşayan varsa nasıl çözüm yolları uyguladilarsa yardımcı olabilir misiniz . Bayramda yaklaştı . Olmazsa bayramdan sonra doktora gideceğim ama bu süreci nasıl atlatabilirim . Kan tahlilleri de birşey çıkmadı ama başka organlarda başka problem varmıdır diye endişe ediyorum . Dün bugün mide koruyucuyu aldım . Dün akşam akşam yemeginde sadece haşlanmış patates yedim. Bu sabah kahvaltıda muz ve tahin yedim .mide bulantım yok sadece ağrı

Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim bir haftadır tam olarak anlattığınız gibiyim. Siz ne durumdasınız?

Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim bir haftadır tam olarak anlattığınız gibiyim. Siz ne durumdasınız?
Biraz geç gördüm mesajınızı . Ben bu mesajdan sonra genel cerraha gittim. Kendisi beni daha önce bağırsaklardan ameliyat etmişti o yüzden onu tercih ettim. Detaylı ultrasonla baktılar diğer organlara..mide safra böbrekler bağırsak vs . Görünen birşey çıkmadı çok şükür . Ama genel cerrah da hamilelikte gastrit ağrılarının iki katına çıkabileceğini normal olduğunu söyleyip beni rahatlatmaya çalıştı . Mide koruyucular devam ediyorum biraz daha iyi gibi oldum ama ara ara yokluyor beni mide ağrıları . Hatta daha yarım saat önce çok şiddetlendi . Rezene içiyorum her akşam. Doktor sakınca yok icebilirsin dedi. Tavsiye ederim bir nebze rahatlatıyor .

Back