Şiddetli mide ağrısı veya gaz sancısı

gl1234

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
106
130
36
Merhabalar 8 haftalık hamileyim 2 gün önce şiddetli tam mide kısmında ağrılar yaşadım . Kıvrana kıvrana acile gittim . Bebekde bir problem yok kan ve idrar tahlili yaptılar enfeksiyon vs çıkmadı . Mide ağrısı veya gaz olabilir dediler . Acil olduğu için detaylı mideye ultrason cekemediler. Dün kendi doktoruma da gittim . Mide koruyucusu bir süre kullanmamı eğer gecmeyip çok rahatsız ederse gastroenteroloji gidebileceğimi söyledi . Bu tarz problemler hamilelikte şiddetleniyor evet biliyorum fakat 2 gündür düz yürüyemiyorum bile yemek yiyemiyorum iştah sıfırlandı zaten . Böyle bir durum yaşayan var mı acaba . Bu kadar süre geçmemesi çok mu anormal . Bazen gaz sancısı da gibi geliyor ayırt edemiyorum . Yaşayan varsa nasıl çözüm yolları uyguladilarsa yardımcı olabilir misiniz . Bayramda yaklaştı . Olmazsa bayramdan sonra doktora gideceğim ama bu süreci nasıl atlatabilirim . Kan tahlilleri de birşey çıkmadı ama başka organlarda başka problem varmıdır diye endişe ediyorum . Dün bugün mide koruyucuyu aldım . Dün akşam akşam yemeginde sadece haşlanmış patates yedim. Bu sabah kahvaltıda muz ve tahin yedim .mide bulantım yok sadece ağrı

Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim bir haftadır tam olarak anlattığınız gibiyim. Siz ne durumdasınız?

Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim bir haftadır tam olarak anlattığınız gibiyim. Siz ne durumdasınız?
Biraz geç gördüm mesajınızı . Ben bu mesajdan sonra genel cerraha gittim. Kendisi beni daha önce bağırsaklardan ameliyat etmişti o yüzden onu tercih ettim. Detaylı ultrasonla baktılar diğer organlara..mide safra böbrekler bağırsak vs . Görünen birşey çıkmadı çok şükür . Ama genel cerrah da hamilelikte gastrit ağrılarının iki katına çıkabileceğini normal olduğunu söyleyip beni rahatlatmaya çalıştı . Mide koruyucular devam ediyorum biraz daha iyi gibi oldum ama ara ara yokluyor beni mide ağrıları . Hatta daha yarım saat önce çok şiddetlendi . Rezene içiyorum her akşam. Doktor sakınca yok icebilirsin dedi. Tavsiye ederim bir nebze rahatlatıyor .

X