- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
- Konu Sahibi Zeybltaslan
-
Canım o haftalarda aynı şeyleri yaşadım resmen içim bomboş aç aç geziyordum su bile içsem koşarak wc gidiyordum en sonunda acile gittim serum falan sonra migde bulantı ilacı yazdı o günden sonra kendime geldim allah yardimci n olsun sen stres yapma..5+4 deyiz kızlar adete göre çarşamba günü doktor randevum var bugüne istedim yer yokmuş asistanı gelince onla görüşücem ama dayanamıyorum iki gündür okadar şiddetlendiki bütün vücudum tükenmiş gibi hissediyorum
gastirit hastasıydım ondan midir bilmiyorum dün 5 belki 6 kere istifar ettim dün akşam da safra kusmaya başladım açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama her şeyi denedim fayda etmiyor
ilk randevumda keseyi gorduk doktor ilaç kullanma dedi ama yalvarcam gerekirse üç gündür ise bile gidemiyorum ne kadar sürecek böyle bilmiyorum tükendim resmen
susuzluktan dudaklarim kurumaya başladı acım diye ağlamak istiyorum evet çok istedim çok dua ettim mucizeme kavuşmak için ve şuan onu dusunemiyorum bile ne illet birşey mis bu nasıl başa çıkıyorsunuz bununla daha bi kaç günde bu hale geldiysem diger hafta lar ne yapacam
Kuzum bende 5+2 deyim ben bu kadar yoğun yaşamıyorum. Herkesin gebeliği bir değil ama söylediklerin fazla geldi. Bu kadar kusmaya sende böbreklerin de inanılmaz susuz kalırsınızgübi geldi. Doktorlar mide ekşimesi kusma için falan ilaç veriyorlar yalvarmak ne demek kıyamam sana doğuran kadar hiç bir ilaç kullanmayacağız diye bir şey yok ki
Canım o haftalarda aynı şeyleri yaşadım resmen içim bomboş aç aç geziyordum su bile içsem koşarak wc gidiyordum en sonunda acile gittim serum falan sonra migde bulantı ilacı yazdı o günden sonra kendime geldim allah yardimci n olsun sen stres yapma..
5+4 deyiz kızlar adete göre çarşamba günü doktor randevum var bugüne istedim yer yokmuş asistanı gelince onla görüşücem ama dayanamıyorum iki gündür okadar şiddetlendiki bütün vücudum tükenmiş gibi hissediyorum
gastirit hastasıydım ondan midir bilmiyorum dün 5 belki 6 kere istifar ettim dün akşam da safra kusmaya başladım açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama her şeyi denedim fayda etmiyor
ilk randevumda keseyi gorduk doktor ilaç kullanma dedi ama yalvarcam gerekirse üç gündür ise bile gidemiyorum ne kadar sürecek böyle bilmiyorum tükendim resmen
susuzluktan dudaklarim kurumaya başladı acım diye ağlamak istiyorum evet çok istedim çok dua ettim mucizeme kavuşmak için ve şuan onu dusunemiyorum bile ne illet birşey mis bu nasıl başa çıkıyorsunuz bununla daha bi kaç günde bu hale geldiysem diger hafta lar ne yapacam
Evet ya hamilelik öncesi olurdu adet dönemlerimde kusmalarim felan ama bu kadar şiddetli hiç yaşamadım kusmaktan kasıklarıma ağrılar girdi saat 2 te randevu aldım hiç bilmedim doktor sırf ilaç yazsın diye inşallah verirvermezsede internetten araştırıp alcam ne yapım dayanamıyorum
Elimde havuçla gezdim beş ay! dene belki sana da iyi gelir5+4 deyiz kızlar adete göre çarşamba günü doktor randevum var bugüne istedim yer yokmuş asistanı gelince onla görüşücem ama dayanamıyorum iki gündür okadar şiddetlendiki bütün vücudum tükenmiş gibi hissediyorum
adet oncesi kusmasi bende de olurdu hep
Serumluk olurdum sonra anladimmki bu donem
Hep adet oncesine denk geliyor. Demek ki hormonal degisimden midemiz
Cok etkileniyor
Elimde havuçla gezdim beş ay! dene belki sana da iyi gelir
İnşallah fayda ederDeneyim ay inşallah ya şuan korktum ama çok sert çıkartmasıda zor olur ama bakayım evde varsa yiyim belki ise yarar kaynanamda aylarca soğan ekmek yemis hormonlar cidden tuaf
İnşallah fayda ederbende ciddi anlamda işe yaramıştı
Kafna göre alma bişey canım gerekirse başka doktora görünürsünEvet ya hamilelik öncesi olurdu adet dönemlerimde kusmalarim felan ama bu kadar şiddetli hiç yaşamadım kusmaktan kasıklarıma ağrılar girdi saat 2 te randevu aldım hiç bilmedim doktor sırf ilaç yazsın diye inşallah verirvermezsede internetten araştırıp alcam ne yapım dayanamıyorum
Sen yine de al Bir iki tane ye öyle bak fayda eder eminim. Annem başka şeyden dolayı bulantı yaşıyordu ona da fayda etti. zaten çok faydalı bebeğeÇeyrek varmış yiyim isr yararsa çıkınca alayım çok saol
Kafna göre alma bişey canım gerekirse başka doktora görünürsün
Sen yine de al Bir iki tane ye öyle bak fayda eder eminim. Annem başka şeyden dolayı bulantı yaşıyordu ona da fayda etti. zaten çok faydalı bebeğe
Evet ya yumurtlama adet dönemi hazımsızlık yaşayıp kusmalarim olurdu anlardim yumurtladım veya adet olacağımı ilaca baktım şimdi gece yatmadan ikitane alındığı zaman gündüz uyku yapmıyormuş uyku yapmaka beni maffeder çalışıyorum çünkü bakalım bana doktor nedicekteşekkürler canim bu arada senin geçtimi bulantıların haftan baya ilerlemiş
daha iyim amahenuz tamamen gecmedi ilaca devam suan zofran iciyorm zofer zofran onzyd heosi ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?