Şiddetli kasık ağrısı

Eylulizmir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
45
18
3
34
Merhaba sat 16 kasım ..10 aralıktan beri kasıklarımda şiddetli ağrım var.14 aralıkta devlet hastanesinde kan degerimde beta hcg 197.7 çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Leke kanama yok beyaz bi akıntı var arada doktor 25 aralıkta randevu verdi..sabah ağrımdan dolayı sağlık ocagına gittim normaldir dedi kan aldı ama sonuç çarşamba çıkacak çok ilginç değil mi? Vucudumda Alerji çok var ve 10 araliktan beri sürekli dayanilmaz kasık ağrısı sizce normal mi ? Acile gitmelimiyim ?

Sadece kasık agrısı mı kese göründü mü peki
Hayır ultrasonda bakılmadı 14 aralikta adet olcaktim olmayinca ve agrim olunca kan alindi bi kac saatte çıktı degerim 197.7 ydi hamilesin dedi. Idrar yolu enfeksiyonm icin toz verdi. Ama gecmiyor gece gündüz kramp gibi annem uzakta ve ebe o normal degil bu agrilar dedi

Nasıl böyle bi ihmal olur ya ben her 2günde bir kan verdim degerler normal artış gösteriyormu diye ultrason da kese görünene kadar kontrol etmesi lazım doktorun Agrı bacağına vuruyormu peki

Yok vurmuyor ilk gittigim doktor pek iyi değil sanırım 2 gunde bir diye saglik ocagi dedi ama o da saolsun zaten kan sonucunu 2 gunde cikartiyor

Canim bak 1 kan sonucu var elinde bi sure 2 gunde bir olmak uzere vermeye devam etmelisin gebeliginin gidisati icin bu cok onemli .Kasik agrisi normal dun de söylemiştim ben 7.haftaya kadar yerimden dogrulamiyordum kanama olmadigi surece korkma ve bol su icmelisin su kasik agrisini azaltiyor bana dr um soyledi ve gunde 3 litre su iciyorum .Bu agri icin en fazla progestan verirler onu da dr a danismadan kullanma

Idrar yolu enfeksiyonjmdan dolayı toz verdi. Kani sağlık ocağına verdim ama henüz çıkmadı tabi çok saçma ama bu kadar uzun tutmalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…