- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Randevu alıp kontrole gitseniz?
Belki kürtaja bağlı bunu yaşayan vardır. Siz başka sebepten ağrı çekiyorsunuzdur?
Ya da kimse kürtajdan sonra böyle bir komplikasyon yaşamamıştır ama sizinki kürtaja bağlıdır.
Ultrason muayenesi olmadan bilemeyiz maalesef.
Geçmiş olsun.
Cuma günü için randevu aldım zaten bu sabah. Buu sıralar tekrar deniyoruz çocuk yapmayı, onun için bir muayene olmam şart. İçimde bir korku kaldı ya bu seferde hayata tutunamazsa diye çok lafaya takıyorum.
Kürtajdan sonra hiç ultrasonla bakıldı mı? İçi tamamen temizlenmemiş olabilir diye düşündüm ben. Bu kadar ağrı olması normal değil yumurtlama zamanı kasık ağrısı hafif olur.
Ben kürtajdan sonra bedenin dinlenme süresi daha uzun diye biliyordum. Bu süreci tam olarak doktorunuzla konuştunuz mu? 3 ay yeterli bir süre mi? Geçmiş olsun. Allah gönlünüze göre verir umarım.
Canım bende bir düşük yaşadım. Dediğin gibi kasik ağrısı oldu. Yuruyemedim resmen hatta kahve rengi akintim olmuştu. Doktorum normal dedi. Ve gectide. Kötü düşünme. Inşallah aynı şeyleri yasamiycaz
Hayır henüz baktırmadım. Doktorum ekimden önce gelmene gerek yok demişti. 2-3 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu zaten ağrı falan hiç olmadı. Cuma gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Kurtajdan sonra kontrollerin yapilmistir ?
Idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir.
Doktora gitmelisin
Canım benimkide çok sonradan oldu. Seni dediğin gibi. Bende korktum doktoruma gittim kist falan vardır dedi etrafımdaki çok bilmisler. Tabi çok şükür birşey çıkmadı. Inşallah senin de birseyim yoktur. Yarın doktorunla görüş kendini yiyip bitirmeİlk hafta o bende de oldu ama 2 ay geçti üzerinden. 2 kere de regl oldum ve ağrı çekmedim ta ki 3 gün öncesine kadar. Ben yumurtlama dönemime bağlıyorum inşallah ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?