• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli kasık ağrısı...

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Kızlar 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var, en son hamileyken bu kadar ağrımıştı ve düşük oldu. Temmuzda kürtaj oldum acaba yumurtalıklarım yeni yeni mi toparlıyor ondan mı bu kadar şiddetli ağrıyor? Şu an yumurtlama dönemindeyim onun da etkisi olabilir mi? Eskiden hiç bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum:KK43: Eşim de aksine dışarda eğer geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum napiyim. Yürürken kıvranıyorum resmen. Acaba farkına varmadan yine mi hamile kaldım ve yine mi kötü sonuç olacak? Kürtajdan beri çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan:KK42:

Randevu alıp kontrole gitseniz?
Belki kürtaja bağlı bunu yaşayan vardır. Siz başka sebepten ağrı çekiyorsunuzdur?
Ya da kimse kürtajdan sonra böyle bir komplikasyon yaşamamıştır ama sizinki kürtaja bağlıdır.
Ultrason muayenesi olmadan bilemeyiz maalesef.
Geçmiş olsun.

Randevu alıp kontrole gitseniz?
Belki kürtaja bağlı bunu yaşayan vardır. Siz başka sebepten ağrı çekiyorsunuzdur?
Ya da kimse kürtajdan sonra böyle bir komplikasyon yaşamamıştır ama sizinki kürtaja bağlıdır.
Ultrason muayenesi olmadan bilemeyiz maalesef.
Geçmiş olsun.

Cuma günü için randevu aldım zaten bu sabah. Buu sıralar tekrar deniyoruz çocuk yapmayı, onun için bir muayene olmam şart. İçimde bir korku kaldı ya bu seferde hayata tutunamazsa diye çok lafaya takıyorum.

Kürtajdan sonra hiç ultrasonla bakıldı mı? İçi tamamen temizlenmemiş olabilir diye düşündüm ben. Bu kadar ağrı olması normal değil yumurtlama zamanı kasık ağrısı hafif olur.

Cuma günü için randevu aldım zaten bu sabah. Buu sıralar tekrar deniyoruz çocuk yapmayı, onun için bir muayene olmam şart. İçimde bir korku kaldı ya bu seferde hayata tutunamazsa diye çok lafaya takıyorum.

Ben kürtajdan sonra bedenin dinlenme süresi daha uzun diye biliyordum. Bu süreci tam olarak doktorunuzla konuştunuz mu? 3 ay yeterli bir süre mi? Geçmiş olsun. Allah gönlünüze göre verir umarım.

Canım bende bir düşük yaşadım. Dediğin gibi kasik ağrısı oldu. Yuruyemedim resmen hatta kahve rengi akintim olmuştu. Doktorum normal dedi. Ve gectide. Kötü düşünme. Inşallah aynı şeyleri yasamiycaz

Kurtajdan sonra kontrollerin yapilmistir ?
Idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir.
Doktora gitmelisin

Kürtajdan sonra hiç ultrasonla bakıldı mı? İçi tamamen temizlenmemiş olabilir diye düşündüm ben. Bu kadar ağrı olması normal değil yumurtlama zamanı kasık ağrısı hafif olur.

Hayır henüz baktırmadım. Doktorum ekimden önce gelmene gerek yok demişti. 2-3 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu zaten ağrı falan hiç olmadı. Cuma gideceğim inşallah herşey yolundadır.

Ben kürtajdan sonra bedenin dinlenme süresi daha uzun diye biliyordum. Bu süreci tam olarak doktorunuzla konuştunuz mu? 3 ay yeterli bir süre mi? Geçmiş olsun. Allah gönlünüze göre verir umarım.

Ekim’in ilk haftası gel demişti o zaman bana. Ben dayanamadım bu cuma gideceğim aklım sürekli orada, acaba herşey yolundamı tekrar hamile kalabilir miyim vs vs:KK42:

Canım bende bir düşük yaşadım. Dediğin gibi kasik ağrısı oldu. Yuruyemedim resmen hatta kahve rengi akintim olmuştu. Doktorum normal dedi. Ve gectide. Kötü düşünme. Inşallah aynı şeyleri yasamiycaz

İlk hafta o bende de oldu ama 2 ay geçti üzerinden. 2 kere de regl oldum ve ağrı çekmedim ta ki 3 gün öncesine kadar. Ben yumurtlama dönemime bağlıyorum inşallah ondandır :(

Hayır henüz baktırmadım. Doktorum ekimden önce gelmene gerek yok demişti. 2-3 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu zaten ağrı falan hiç olmadı. Cuma gideceğim inşallah herşey yolundadır.

Ben de kürtaj oldum beni2 haftada bir çağırdı içte birşey kalmış mı diye sürekli kontrol etti.
Belki de üşüttünüz bu süreçte o da yapar. Ben ilk günler ağrı yaşadım 3 gün yattım sonra kendime geldim.

İlk hafta o bende de oldu ama 2 ay geçti üzerinden. 2 kere de regl oldum ve ağrı çekmedim ta ki 3 gün öncesine kadar. Ben yumurtlama dönemime bağlıyorum inşallah ondandır :KK43:
Canım benimkide çok sonradan oldu. Seni dediğin gibi. Bende korktum doktoruma gittim kist falan vardır dedi etrafımdaki çok bilmisler. Tabi çok şükür birşey çıkmadı. Inşallah senin de birseyim yoktur. Yarın doktorunla görüş kendini yiyip bitirme

Sabah tam kan tahlili yaptırdım sonuçlara netten baktım ama pek birşey anlamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Bazı değerler düşük/yüksek çıktı:

Üre 15 düşük
TIBC 412 yüksek
Folat 18.6 yüksek
MCH 26.9 düşük
MPV 11.6 yüksek
Yassi Epitel Hücreleri 24 yüksek

Eltimin laboratuvarda çalışan bir tanıdığı varmış ona baktıracak. Henüz geri dönmedi belki aranızda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır diye ümid ediyorum.

Back