• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli kasık ağrısı lütfen yardım

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Hanımlar selamlar 👋

Bugün adetimin 4. Günü normalde bu günlerde sancılarım falan artık biterdi. Ama kaç gündür sol kasığımdaki Ağrı geçmiyor hatta şiddetleniyor artık bacağıma ve belime vuruyor. Arada sağ kasığımda batıyor ama sol kadar değil.
Eşim işte acilede gidemiyorum. Ve ağrıdan uyuyamıyorum da. 🤕
Ne olabilir bu ?? Fikri olan böyle birşey yaşayan var mı??

Kistten dolayı olabilir doktora görünmenizde fayda var . Geçmiş olsun

İki hafta önce muayenede birşey çıkmadı. Birde adetimde normale göre çok şiddetli geçti bu ay.
* Teşekkür ederim.

Kist olmasin diyecektim ama muayenede bisey cikmamis. Bazen donemsel olabiliyormus
Bir arkadasm 2-3 ayda bir cok siddetli gecirirmis. O da rahim kalinligina bagli bir durummus. Kanamaniz nssil peki sokulmedigi zamanda agri siddetli olabiliyormuş

Kanamam herzamanki yoğunlukta oldu bu ayda. Bide başka bir muayenede doktorum tahlil istedi ve beta hcg de istemiş tesadüf eseri gördüm sonuç 1.20 yazıyordu. Normalde hep 0.100 çıkar. Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim acaba

Geçmiş olsun. Geçiş mevsimindeyiz daha doğrusu havalar yeni kışa meyletti üşütmüşsünüzdür bence. Bi adaçayı kaynatın iki tane de belinizin altına ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun çekin yorganı üstünüze adaçayınızı yudumlayın sonra güzel bi uyku çekin inşallah 🌸

Hanımlar selamlar 👋

Bugün adetimin 4. Günü normalde bu günlerde sancılarım falan artık biterdi. Ama kaç gündür sol kasığımdaki Ağrı geçmiyor hatta şiddetleniyor artık bacağıma ve belime vuruyor. Arada sağ kasığımda batıyor ama sol kadar değil.
Bendede kasık agrısı vardı enfeksiyon gecirdim ultrasonda bisey cikmadı ilacla kasık agrım gecti bacagım belim agrıyor simdide saglık ocagına gittim agri icin enfeksiyondan ya da eklem agrısı diye ilac verdi icince geciyor ama akşam yine aynı bugün doktora gittim kan tahlili falan yaptı b12 eksik igne falan oluyom ona baglamıştım ama b12 yukselmis d vitamini düşük cıktı bu seferde test sonucları gec cıkınca sonuc göstermeye gidemedim doktora

Geçmiş olsun. Geçiş mevsimindeyiz daha doğrusu havalar yeni kışa meyletti üşütmüşsünüzdür bence. Bi adaçayı kaynatın iki tane de belinizin altına ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun çekin yorganı üstünüze adaçayınızı yudumlayın sonra güzel bi uyku çekin inşallah 🌸

Tabi belki de üşütmüş olabilirim 😕 En kısa zamanda geçer inşallah. Teşekkür ederim bu arada ☺️💞

Bendede kasık agrısı vardı enfeksiyon gecirdim ultrasonda bisey cikmadı ilacla kasık agrım gecti bacagım belim agrıyor simdide saglık ocagına gittim agri icin enfeksiyondan ya da eklem agrısı diye ilac verdi icince geciyor ama akşam yine aynı bugün doktora gittim kan tahlili falan yaptı b12 eksik igne falan oluyom ona baglamıştım ama b12 yukselmis d vitamini düşük cıktı bu seferde test sonucları gec cıkınca sonuc göstermeye gidemedim doktora

Geçmiş olsun sizede inşallah nasıldı peki ağrınız tek kasıkta mıydı

Hanımlar selamlar 👋

Adetli misiniz peki? Benim de bazen dördüncü güne ağrı bitmesi gerekirken bitmiyor özellikle sol hep ağrıyor

Adetin son gunu olgun yumurta olup çatlayabiliyo canim kiste yoksa ondan olabilir

Hanımlar selamlar 👋

Dr gittiniz mi sorun neymiş

Hanımlar selamlar 👋

Canım soğuk aldığında da böyle oluyo

Back