- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
-
Evet gebelik belirtisi adet olacakmış hissi gönlünüzce olsunMerhaba tecrübeli bayan arkadaşlara sorum olucaktı adetime bir hafta var ama bir haftadir sag kasigima ara ara sidetli ağrı giriyor hamilelelik beltirisi olabilirmi boyle olupta hamile olan varmı simdiden çok çok teskkur ederim hamiş annelerime
Amin inşallah canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bebis ağrısıdır çok istioruz bebek 4 kere bebek kaybettim düşük oldu yani allah herkezin gönlüne göre versinEvet gebelik belirtisi adet olacakmış hissi gönlünüzce olsunbizlere de nasip etsin
Benim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallahAmin inşallah canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bebis ağrısıdır çok istioruz bebek 4 kere bebek kaybettim düşük oldu yani allah herkezin gönlüne göre versin
Amin inşallah canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bebis ağrısıdır çok istioruz bebek 4 kere bebek kaybettim düşük oldu yani allah herkezin gönlüne göre versinEvet gebelik belirtisi adet olacakmış hissi gönlünüzce olsunbizlere de nasip etsin
Benim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallahpıhtılaşma testi vs yapmışsındır u
Benim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallahpıhtılaşma testi vs yapmışsındır umarım
Amin inşallah evet test yaptırdım pihtilasma var iğne vercek nasip olursa hamile kalıncaBenim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallahpıhtılaşma testi vs yapmışsındır umarım
Konuyu ben açacaktım sen açmışsın canım bendede iki-üç gündür ağrı var hsg yaptırmıştım ocağın 15.de acaba hamilelik mi diyorum hayırlısı ve kısmet diyelimMerhaba tecrübeli bayan arkadaşlara sorum olucaktı adetime bir hafta var ama bir haftadir sag kasigima ara ara sidetli ağrı giriyor hamilelelik beltirisi olabilirmi boyle olupta hamile olan varmı simdiden çok çok teskkur ederim hamiş annelerime
Hamile mi kaldınız acabaBende şiddetli değildi ara ara yokluyordu sol kasığımı özellikle
EvetHamile mi kaldınız acaba
Dün ben bu agrilara dayanamadim acile gittim hamilelik yok dedi idrar yollarında enfeksiyon var dedi bu ayda suya düştü benim bebek hayalimKzlar bende aynı konuyu merak ediyordum benimde yumurtlamadan bu yana ara ara yokluyor bazen şiddetli gibi bazen de hafif böyle tuhaf geliyor umutlanıyorum bende sürekli aşağıda bişeyler oluyor hissi bi hareketlenme gibi.. dün aşırı midem yandı gece yemekten diye düşündüm aynı zamanda bel ağrısı çoktu insan sürekli belirti mi diye sormadan edemiyor...
Yaa çok geçmiş olsun canım üzülme enfeksiyon için ilaç vermişlerdir ondan sonra tertemiz olur daha da güzel öbür ay hazırlanırsın canını sıkma umut hep varDün ben bu agrilara dayanamadim acile gittim hamilelik yok dedi idrar yollarında enfeksiyon var dedi bu ayda suya düştü benim bebek hayalim
Evet canım Antiyotik verdi adetime de bir-kac gün kaldı inşallah içim temizlenir de onumuzdeki aya hamile kalırım allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa çok geçmiş olsun canım üzülme enfeksiyon için ilaç vermişlerdir ondan sonra tertemiz olur daha da güzel öbür ay hazırlanırsın canını sıkma umut hep var
Hakkımızda hayirlisi neyse o olsun canım bende bu ay idrar yolunda enfeksiyon cıktı ağrılarım bu yüzdenmişYumurtlamadan beri benimde ağrılarım var ama kendimi de üzmek istemiyorum üşütmüşümdür kesin hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah canım inşallahEvet canım Antiyotik verdi adetime de bir-kac gün kaldı inşallah içim temizlenir de onumuzdeki aya hamile kalırım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?