Gebeliğe Hazırlık Siddetli kasik agrisi hamilelik beliritisimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba tecrübeli bayan arkadaşlara sorum olucaktı adetime bir hafta var ama bir haftadir sag kasigima ara ara sidetli ağrı giriyor hamilelelik beltirisi olabilirmi boyle olupta hamile olan varmı simdiden çok çok teskkur ederim hamiş annelerime

Evet gebelik belirtisi adet olacakmış hissi gönlünüzce olsun bizlere de nasip etsin

Evet gebelik belirtisi adet olacakmış hissi gönlünüzce olsun bizlere de nasip etsin
Amin inşallah canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bebis ağrısıdır çok istioruz bebek 4 kere bebek kaybettim düşük oldu yani allah herkezin gönlüne göre versin

Amin inşallah canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bebis ağrısıdır çok istioruz bebek 4 kere bebek kaybettim düşük oldu yani allah herkezin gönlüne göre versin
Benim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallah pıhtılaşma testi vs yapmışsındır umarım

Benim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallah pıhtılaşma testi vs yapmışsındır u

Benim de ilk gebeliğim düşük le sonuçlandı bu defa sağlıcakla kucağına al inşaallah pıhtılaşma testi vs yapmışsındır umarım
Amin inşallah evet test yaptırdım pihtilasma var iğne vercek nasip olursa hamile kalınca

Benim çok sidetli sanki bıçak saplaniyor gini nefesimi kesiyor sonra geçiyor anlamadım neyin nesi persembe randevu aldım bakalım

Konuyu ben açacaktım sen açmışsın canım bendede iki-üç gündür ağrı var hsg yaptırmıştım ocağın 15.de acaba hamilelik mi diyorum hayırlısı ve kısmet diyelim

Kzlar bende aynı konuyu merak ediyordum benimde yumurtlamadan bu yana ara ara yokluyor bazen şiddetli gibi bazen de hafif böyle tuhaf geliyor umutlanıyorum bende sürekli aşağıda bişeyler oluyor hissi bi hareketlenme gibi.. dün aşırı midem yandı gece yemekten diye düşündüm aynı zamanda bel ağrısı çoktu insan sürekli belirti mi diye sormadan edemiyor...

Dün ben bu agrilara dayanamadim acile gittim hamilelik yok dedi idrar yollarında enfeksiyon var dedi bu ayda suya düştü benim bebek hayalim

Dün ben bu agrilara dayanamadim acile gittim hamilelik yok dedi idrar yollarında enfeksiyon var dedi bu ayda suya düştü benim bebek hayalim
Yaa çok geçmiş olsun canım üzülme enfeksiyon için ilaç vermişlerdir ondan sonra tertemiz olur daha da güzel öbür ay hazırlanırsın canını sıkma umut hep var

Yumurtlamadan beri benimde ağrılarım var ama kendimi de üzmek istemiyorum üşütmüşümdür kesin hayırlısı olsun hepimiz için

Yaa çok geçmiş olsun canım üzülme enfeksiyon için ilaç vermişlerdir ondan sonra tertemiz olur daha da güzel öbür ay hazırlanırsın canını sıkma umut hep var
Evet canım Antiyotik verdi adetime de bir-kac gün kaldı inşallah içim temizlenir de onumuzdeki aya hamile kalırım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet canım Antiyotik verdi adetime de bir-kac gün kaldı inşallah içim temizlenir de onumuzdeki aya hamile kalırım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah Benim de adet günüm hala bişe yok kuyruksokumu ağrım var olacak gibiyim olmayacak gibiyim ne olacaksa bakalım rabbim hayırlı bi şekilde bizlere de nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…