• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddetli kasik agrisi hamilelelik beliritisimi

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba tecrübeli bayan arkadaşlar size bir sorum olcakti adetime bir hafta var sag kadigimabir hafta ara ara çok siddetli ağrı oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi boyle olupta hamile olan varmı simdiden teşekkür ederim

Aynı şeyi ben de yaşıyorum dün yoktu belirti dünden bugüne sag kasikta ağrı şişlik ve baş dönmesi yasamaya başladım adet sürecimiz aynı
İnsallah yardimci olur tecrübeli hanımlar

Hamilelik
Merhaba tecrübeli bayan arkadaşlar size bir sorum olcakti adetime bir hafta var sag kadigimabir hafta ara ara çok siddetli ağrı oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi boyle olupta hamile olan varmı simdiden teşekkür ederim
Evet canım hamilelik belirtisi olabilir ve bunu adet sancısıyla da karıştırablirsn bende adet oluyorum sanmsıtm sancıdan meğer hamileymişim allah gönlüne göre versin canım adetin geçince test yapablrsin

Hamilelik

Evet canım hamilelik belirtisi olabilir ve bunu adet sancısıyla da karıştırablirsn bende adet oluyorum sanmsıtm sancıdan meğer hamileymişim allah gönlüne göre versin canım adetin geçince test yapablrsin
Bendede aniden sol kasığıma bir saplantı oldu dün bugünde midem bulanıyor bat geçeli 10.gün cuma test yaptım negatif çıkmıştı ama bilemedim

Back