şiddetli kasık ağrısı gebelik olabilir mi?

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar benim aşılamamın 11. günü bugün. Adet tarihime 4 gün var daha ama benim 3 gündür şiddetli kasık ağrılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor. Normalde adet olcağım gün böyle olurdum hatta dün gece geldi sandım o kadar şiddetliydi sonra kalkıp baktım yine bişe yoktu bugünde katı beyaz akıntım geldi yine sancılarım devam ediyor. Aşılamamın tutmasına hiç ihtimal vermiyorum o yüzden sancılar başlayınca 2 gün önce falan progstan fitili kullanmayı bıraktım sizce aşılamam tutmuş olabilir mi?? Daha önce başına gelen var mı?

Kasik agrisi oluyor evet fakat herkeste belirtiler ayni degildir bilemiyorum canim Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin

Kasik agrisi oluyor evet fakat herkeste belirtiler ayni degildir bilemiyorum canim Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin
aminn canım. Göğüs ağrımda var ama çözemiyorum kafam çok karıştı. Nasıl olsa tutmadı diye evimi tek başıma serdim progestanı da bırakınca istemsizce bi vicdan azabı belirdi ya tuttuysa diye.

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım. Acaba yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Keske yapmasan canim bazen hayalkirikligi oluyor baZen sabretmek en guzelidir ben gecikmemin 15.gunu kan verdim mesela gecsin 1 hafta yap bence yinede sen bilirsn

Keske yapmasan canim bazen hayalkirikligi oluyor baZen sabretmek en guzelidir ben gecikmemin 15.gunu kan verdim mesela gecsin 1 hafta yap bence yinede sen bilirsn
ya aslında dediğim gibi zaten çok umutlu değilim hatta bugüne kadar hep tutmadı diye düşündüm progestana devam edip etmeme açısından acaba yapsam mı diye düşündüm ama dediğiniz gibi en iyisi beklemek en azından bi kaç gün geçsin belki adetim sökülemiyordur ondan bu kadar sancı yapıyordur

şimdi yine bi ıslaklık hissettim lavaboya gittim akıntı vardı

sancı olmaya başladıktan 4. gün geldi kanamam canım. ben kontrole gitmedim çünkü gittiğimde ameliyat olacam büyük bir ihtimalle bu ay da kayınımın nişanı var o yüzden önümüzde ki ay gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…