Kasik agrisi oluyor evet fakat herkeste belirtiler ayni degildir bilemiyorum canim Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsinMerhaba arkadaşlar benim aşılamamın 11. günü bugün. Adet tarihime 4 gün var daha ama benim 3 gündür şiddetli kasık ağrılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor. Normalde adet olcağım gün böyle olurdum hatta dün gece geldi sandım o kadar şiddetliydi sonra kalkıp baktım yine bişe yoktu bugünde katı beyaz akıntım geldi yine sancılarım devam ediyor. Aşılamamın tutmasına hiç ihtimal vermiyorum o yüzden sancılar başlayınca 2 gün önce falan progstan fitili kullanmayı bıraktım sizce aşılamam tutmuş olabilir mi?? Daha önce başına gelen var mı?
aminn canım. Göğüs ağrımda var ama çözemiyorum kafam çok karıştı. Nasıl olsa tutmadı diye evimi tek başıma serdim progestanı da bırakınca istemsizce bi vicdan azabı belirdi ya tuttuysa diye.Kasik agrisi oluyor evet fakat herkeste belirtiler ayni degildir bilemiyorum canim Rabbim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin
Benim gogus agrim normalde adet gubumde gecer ve adet olurdum fakat gebe oldugum ocin gecmedi agrisiaminn canım. Göğüs ağrımda var ama çözemiyorum kafam çok karıştı.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım. Acaba yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı kiBenim gogus agrim normalde adet gubumde gecer ve adet olurdum fakat gebe oldugum ocin gecmedi agrisi
Keske yapmasan canim bazen hayalkirikligi oluyor baZen sabretmek en guzelidir ben gecikmemin 15.gunu kan verdim mesela gecsin 1 hafta yap bence yinede sen bilirsnAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım. Acaba yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki
ya aslında dediğim gibi zaten çok umutlu değilim hatta bugüne kadar hep tutmadı diye düşündüm progestana devam edip etmeme açısından acaba yapsam mı diye düşündüm ama dediğiniz gibi en iyisi beklemek en azından bi kaç gün geçsin belki adetim sökülemiyordur ondan bu kadar sancı yapıyordurKeske yapmasan canim bazen hayalkirikligi oluyor baZen sabretmek en guzelidir ben gecikmemin 15.gunu kan verdim mesela gecsin 1 hafta yap bence yinede sen bilirsn
şimdi yine bi ıslaklık hissettim lavaboya gittim akıntı vardıKeske yapmasan canim bazen hayalkirikligi oluyor baZen sabretmek en guzelidir ben gecikmemin 15.gunu kan verdim mesela gecsin 1 hafta yap bence yinede sen bilirsn
Benim 10 gun gecikmem olmustu fakat ona ragmen sanci bel agrisi akinti beyaz krem bazen sarişimdi yine bi ıslaklık hissettim lavaboya gittim akıntı vardı
Gecikmeden sonra mı olmuştu bunlarBenim 10 gun gecikmem olmustu fakat ona ragmen sanci bel agrisi akinti beyaz krem bazen sari
Adet gunumden once adet gunum ve son 10 gunde dahilGecikmeden sonra mı olmuştu bunlar
Anladım canım bi kaç gün bekleyim bakalım zaten cuma günü tahlil günümAdet gunumden once adet gunum ve son 10 gunde dahil
Canım sonucun ne oldu? bende aynı adet ağrısı yasıyorum dün geceden beriAnladım canım bi kaç gün bekleyim bakalım zaten cuma günü tahlil günüm
ben adet oldum canım 4. günüm bugünCa
Canım sonucun ne oldu? bende aynı adet ağrısı yasıyorum dün geceden beri
ben adet oldum canım 4. günüm bugün,, kacıncı günde adet geldi sancı dan sonra aceba? Benim 10.gün adet sancısı sabaha kadar sürdü bugun 13.günüm test negatif halen gelmedi adetim. Bu arada yılmak yok yola devam. Benimde tutmadı buyuk bir ihtimal. 2., 3. Aşılama şans yuksekmiş adet olunca 2.ci için gideceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?