Şiddetli Göğüs Ağrısı...

andean

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.214
319
Hanımlar yumurtlama günümden itibaren bitmek bilmeyen ve sürekli ağrıyan, sızlayan göğüslerim resmen işkenceye dönüştü. 1 hafta önce yumurtlama günümdü o günden bu yana üzerine yatamıyorum, dokunamıyorum, göğsümün her tarafı eşit derecede dokundukça acıyor. Hele de iç çamaşırımı çıkarttığım anda yürüdükçe sızlıyorlar.. Benim gibi olup da sonucu ne oldu çok merak ediyorum.

NOT: Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Prolaktin hormonum için de 3 haftadır ilaç kullanıyorum. ilaç kullanmadan önce dahi göğüslerimde böyle bir ağrı sızı acı yoktu. ilacı ilk kullandığımda göğüslerim yumuşacıktı acı filan yoktu. ama yumurtlama gününden itibaren sert ve acıyorlar.

Fikri olanlar paylaşabilir mi acaba?

Gebe olabilir misin acaba??? Bilmiyorum korunuyor musun yoksa gebe kalmak için çabalıyor musun ama.
Benim de gebeliğimin ilk başlarında korkunç derecede göğüslerim ağrıyordu, dokunamıyordum bile, tıpkı dediğin gibi yürürken bile ağrıyordu...

Gebe olabilir misin acaba??? Bilmiyorum korunuyor musun yoksa gebe kalmak için çabalıyor musun ama.
Benim de gebeliğimin ilk başlarında korkunç derecede göğüslerim ağrıyordu, dokunamıyordum bile, tıpkı dediğin gibi yürürken bile ağrıyordu...

cnm korunmuyorum bebek için de aynı zamanda çalışmalar yapıyoruz. geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ay da gene deneyelim dedik işte. keşke hamile olsam :)

ilk gebeliğimde benimde 11-12 gün önce göğüslerim acıyordu, aşırı şiddetli değildi,
yürürken falan acımıyordu ama normalin dışında bir acıydı ve hamileymişim...
düşük yaptım ve 9 aydır hala bebeğim olmadı.

son 2 aydır yine aynı acı, geçen ay çok sevinmiştim acı olunca, hamileyim galiba diyordum ama değilmiş. bu ayda yine adete 12 gün kala başladı acılar, ama umutsuzum, artık göğüs acısı bile bana belirti olamıyor :KK43:( geçen ay olmayınca bu ayda olmaz diye üzülüyorum :KK43:( hatta acaba sorunmu var diye takmaya bile başladım :KK43:(

andean, inşaallah sen hamilesindir canım,yumurtlamadan birkaç gün
sonra başlayan göğüs acıları hamilelik belirtisidir diye okudum hep, inş. canım.

ilk gebeliğimde benimde 11-12 gün önce göğüslerim acıyordu, aşırı şiddetli değildi,
yürürken falan acımıyordu ama normalin dışında bir acıydı ve hamileymişim...
düşük yaptım ve 9 aydır hala bebeğim olmadı.

son 2 aydır yine aynı acı, geçen ay çok sevinmiştim acı olunca, hamileyim galiba diyordum ama değilmiş. bu ayda yine adete 12 gün kala başladı acılar, ama umutsuzum, artık göğüs acısı bile bana belirti olamıyor :KK43:( geçen ay olmayınca bu ayda olmaz diye üzülüyorum :KK43:( hatta acaba sorunmu var diye takmaya bile başladım :KK43:(

andean, inşaallah sen hamilesindir canım,yumurtlamadan birkaç gün
sonra başlayan göğüs acıları hamilelik belirtisidir diye okudum hep, inş. canım.

cnm benim inş tez zamanda hamile kalırız. aslında belirti aramıyordum hiç ama bu göğüs ağrılarını nette bir araştırayım dedim. evet hamilelik belirtisiymiş. inş sonucu da hayırlı olur. bir de bu adetime 14 gün varken göğüs acımalarım hayatımda bir ilk. eskiden adetime 1 hafta kala çok hafif şişer ve dokununca da hafif bi acı hissedilirdi. bu seferki öyle böyle değil. inş hamileyimdir cnm tek belirtim elbetteki göğüslerim değil. ayak parmaklarım 3 gündür antalyanın bu sıcağında buz gibi. belim 3 gündür ağrıyor. ama daha adetime 1 hafta var. haftaya bugün yani pazar günü adetimi bekliyoruz inş gelmez.

X