• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli baş ağrıları olanlar lütfen bakın nolur

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
15 gündür hiç gecmeyen baş agrım var. Aşırı mide bulantısı yapıyor, ve vücudumun sol tarafına felc gibi bişi oluyor, sol kolda uyuşma bacakta, ve kafamın sol tarafı cok agrıyor, sankı yüzümde örümcek yürüyo gıbı karıncalanıyor. Beyin tümörü olma ihtimalinden cok korkuyorum, arada oluyordum ama bukadar kötü hiç olmamıştım. Amcamda doğustan tümör vardı ama o sara nöbetleri gecıyodu bende nöbet fln yok bayılma da yok amacok korkuyorum

15 gündür hiç gecmeyen baş agrım var. Aşırı mide bulantısı yapıyor, ve vücudumun sol tarafına felc gibi bişi oluyor, sol kolda uyuşma bacakta, ve kafamın sol tarafı cok agrıyor, sankı yüzümde örümcek yürüyo gıbı karıncalanıyor. Beyin tümörü olma ihtimalinden cok korkuyorum, arada oluyordum ama bukadar kötü hiç olmamıştım. Amcamda doğustan tümör vardı ama o sara nöbetleri gecıyodu bende nöbet fln yok bayılma da yok amacok korkuyorum
Gitsenizee doktora korkutmak istemem ama tıkanık damar olabilir felce kadar gider
Ailenizde de örnekler var korkmakla birşey yapamazsınız ki
Doktora gidin varsa birşey önlem alın

Gitsenizee doktora korkutmak istemem ama tıkanık damar olabilir felce kadar gider
Ailenizde de örnekler var korkmakla birşey yapamazsınız ki
Doktora gidin varsa birşey önlem alın
Randevu aldım, yarın sabah gidicem inşallah kötü bişi cıkmaz cok korkuyorum

Back