Şiddetli adet sancısına yardım lütfennn

gzm43

ALLAH de,ötesini bırak!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
313
568
Merhaba
Benim her regl dönemim şiddetli ağrıyla geçiyo maalesef çoğu hastanelik oluyorum anca iğne geçiriyo.Bugün yine adet günüm sabah aile hekimim DİMAG adında toz verdi ama ciddi yan etkileri varmış kullanan var mı ya da başka önerisi olan varsa çok sevinirim

Arkadaşlar kimsenin önercek bişeyi yok mu lütfen.Çalışıyorum ama ağrıdan dayanamıyorum şuan

Bende senin gibi arada hastanelik oluyordum. Doktor Adetten 2 gün önce Ponstan içmeye başlamamı (8 saatte bir) söyledi. Bir de adetten 1 hafta önce her gün 1 bardak süt işe yarıyor. Geçmiş olsun.

Kimyasal kullanma derim.. Ben şiddetli olduğu zaman sancım, sıcak su torbası koyuyorum karnıma, biraz da olsa ağrıyı yumuşatıyor . Karnını ve ayaklarını özellikle sıcak tutmaya dikkat et o dönem.. onun dışında spor yapmanı tavsiye ederim

Benim de çok ağrılı oluyor bazen. Ben bazen ağrının şiddetinden dolayı kusuyorum. Benim yöntemim saç kurutma makinesini al, önce karnının ön tarafına, daha sonra arka tarafına beline sonra da ayaklarına tut. Bir de majezik kullanıyorum geçiyor.

Ayaklarını sıcak tut su torbası koyabilirsin
Bide ballı ılık su iç yani ben bunları yapıyorum iyi geliyo
Ama karnına sıcak uygulama karın bölgende iltihap varsa daha hızlı yayılmasına sebep olur

Melisa ve papatya çayı içip yavaş yavaş yürüyüş yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…