şiddetli adet sancısı

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
adetimin ilk günü çok şiddetli sancım oluyor.yürümekte bile zorlanıyorum günde 3 tane ilaç alıyorum başka türlü dayanamıyorum muayenede oldum fakat bişiy çıkmadı benim gibi ağrı çeken varmı yoksa bende bir sorun olabilirmi

bende aşırı şiddetli oluyor zaman zaman:/ en son işte 19-25 haziran tarihleri arası olmuş, 19 haziran uyarı atışı oldu sabah ağrıyla uyandım, gün içinde ateşim çıktı terledim üşüdüm sancıdan ağladım ilaç içtim kustum yemek yiyemedim falan :/ daha da var ama iğrenç olduğu için yazmıyorum uyumak için dua ettim yaklaşık 4 saat aşırı ağrı çektim ki bu 4-5 ayda bir tekrarlanıyor, doktora gittiğimde testler istedi, ultrasonla baktı, kist falan yok dedi, başka birşey olsa söylerdi sanırım

teşekkür ederim cvbn için bende ağrıyla uyandım ilaçlar olmasa bende ağlardım sanırım benimde hiç bir sorunum yok ama neden böyle ağrıdığını anlamıyorum

yalnız değilsin canım bende ilk gün fena oluyorum ilaçla iyi oluyorum birazcık ama doktora gitmedim hiç bu sebepten dolayı :44:

Son düzenleme:
Bende daha adet başlamadan sancı başlıyor...
Ve adetin ilk 3 günü fena halde ağrım oluyor...
Ben adet düzenimi bozmasın diye ağrı kesici falan kullanmıyorum...
Biberiye çayını tavsiye ederim, sancıyı hafifletiyor...

bende aynı dertten muzdaribim..
doktora gittim bu yüzden..
ağrı sancı olması normalmiş... sadece 1 haftadan fazla süren kanamalar ve adet düzensizliği (tarihlerdeki istikrarsızlık) kist - miyom belirtileriymiş...

papatya çayı - apranax - sıcak su torbası benim ilaçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…