Şiddetli adet sancısı ve titreme

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.525
198
Polikistik over rahatsızlığım var. Adetlerim düzensiz ya erken ya geç oluyorum. Geç olduğumda sancım çok şiddetli oluyor ağrı kesici etki edene kadar kollarım bacaklarım titriyor uyuşuyor. Doktora gittim birkaç bitkisel ilaç verdi adet döneminde seni rahatlatır diye ama daha başlamadım. Enfeksiyon için ilaç vermişti önce onları kullan dedi onlara başlıycam.

Doktora bahsettim titremelerimden o yüzden bitkisel ürünleri verdi. Ama merak ediyorum benim kadar şiddetli sancıyla geçiren var mı adet dönemlerini? Zangır zangır titriyorum ilaç etki edene kadar. Ağrıdan kıvranıyorum..

Bende öyleyim ağrı kesici iğnelerle ayakta durabiliyorum.

Kist varkende yokkende yıllardır hep aynı şekilde ağrıyor.

Benim adet duzensizligim ve kistlerim yok ama oldum olasi asiri yogun ve asiri sancili gecer halsizlik bel ve karin agrisi cekerim. Meslegimde kolaylastirmiyo. Ne ilac kullaniyorum ne bisey...
Gecmis olsun Rabbim sifanizi versin insAllah

Benim adet duzensizligim ve kistlerim yok ama oldum olasi asiri yogun ve asiri sancili gecer halsizlik bel ve karin agrisi cekerim. Meslegimde kolaylastirmiyo. Ne ilac kullaniyorum ne bisey...
Gecmis olsun Rabbim sifanizi versin insAllah
Sadece ağrı olsa neyse ama titreme nöbeti geçiriyorum resmen çok zor kollarım bacaklarım uyuşuyor hareket ettiremiyorum..
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…