Cilt Bakımı Ürünleri Şiddetle tavsiye Olay total effects yüz yıkama jeli

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

miniiikkelebek

KöyünEnGözelGızınınGızı:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
3.909
100
Haftasonu Olay Total effects yüz yıkama jelini aldım,mavi tüpte olan değil ama :KK20:
(onu kullanmıştım benim cildimi kuruttu sabun gibi geldi.)
Bu,krem rengi-siyah yazılı tüpte olan serisi.Bunu bikaç sene önce kullanmıştım zaten ama o zaman tüpü farklı renkteydi.Tekrar aynısını bulamayınca ürün kaldırıldı sandım :KK1:
Bu jel sanırım yaşlanma karşıtı ürünlerden(zaten yaş 26 oldu :)))
2 gündür sabah akşam kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Cildim kuru zaten.
Krem gibi,beyaz,içinde mikro granüller var.peeling etkisi yapıyormuş.Kesinlikle köpürmüyor.
Şiddetle tavsiye ediyorum yumuşacık oldu cildim ve arkasından nemlendirici bile sürmüyorum
Elinizi sürünce bile farkediyorsunuz.
Sevgiler...:KK54:

bende 23 yaşındayım total effects nemlendirici almak istiyorum ama yaşına uygun değil diyolar.olay den kullandığın bir nemlendirici :KK69:varmı

Nemlendiricisini kullanmadım canım ama kullanmak istiyorum ben de.
Fiyatları biraz yüksek ama alıcam bi vakit.Benim cildim çok kuru olmasına rağmen bu jel ile yıkadığımda nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum.Şimdilik böyle idare ediyorum :KK34:

nemlendiricisini kullandım.fena değil.ama daha iyi bi sonuç bekliyodum.7 etkili felan deniliyo ama ben cildimde farklılık göremedim.avonun anev serisi daha iyi sanki....

sanırım bu yaşlanma karşıtı ürünler uzun vadede işe yarıyo.biz hemen gencecik yapsın istiyoz cildimizi :KK9:

bende 23 yaşındayım total effects nemlendirici almak istiyorum ama yaşına uygun değil diyolar.olay den kullandığın bir nemlendirici :KK69:varmı

merhaba, annem total effects'i yeni kullanmaya başladı ama yüzünde sivilce yaptı belkide kendi kullandığı başka bir kremi olduğu içindir. bende 22 yaşındayım, cilt ürünleri bakarken olay temsilcisi olduğunu düşündüğüm bir bayan cildimin çok kuru olduğunu söyledi 'olay complete gündüz kremi' verdi nemlendirme yap mutlaka ve bol su iç dedi. nemlendiriciyi çok düzenli kullanamadım çünkü yanında aldığım göz jeli göz altımda kuruluk yapmıştı bir süre yüzüme bir şey sürmemem gerekti ama kullandığım sürede anormal bi sivilcelenme görmedim ben.. total effects kullanma bence yaşıma uygun olsa onu verirdi temsilci çünkü :)

merhaba, annem total effects'i yeni kullanmaya başladı ama yüzünde sivilce yaptı belkide kendi kullandığı başka bir kremi olduğu içindir. bende 22 yaşındayım, cilt ürünleri bakarken olay temsilcisi olduğunu düşündüğüm bir bayan cildimin çok kuru olduğunu söyledi 'olay complete gündüz kremi' verdi nemlendirme yap mutlaka ve bol su iç dedi. nemlendiriciyi çok düzenli kullanamadım çünkü yanında aldığım göz jeli göz altımda kuruluk yapmıştı bir süre yüzüme bir şey sürmemem gerekti ama kullandığım sürede anormal bi sivilcelenme görmedim ben.. total effects kullanma bence yaşıma uygun olsa onu verirdi temsilci çünkü :)

teşekkür ederim.almadım zaten.innovanın koruma faktörlü nemlendiricisini aldım.yağlı ciltler için.çünkü olay de cilt tipine göre nemlendirici yok galiba banada complate care önermişlerdi.iyikide almamışım bak senin cildin kuru sanada vermişler

X