şiddetle tavsiye ediyorummm

Aslında konusu biraz değişik..

Bir aile var anne baba ve 4 çocuktan oluşuyor ( 2 kız 2 erkek vede en küçükleri ikiz )

Mutlu bi yaşam süren aile babanın ölümü ile sonlanıyor.

Annenin ailesi zengin ancak yapmış olduğu hata nedeniyle ailesiyle görüşmüyor.

Bir mektup ile durumu anlatıyor ve anne ile 4 çocuk annenin ailesinin yanına giderler.

Çocukların dedesinin kendisinden haberleri yoktur kızıyla konuşmayan babaya bu durum söylenemeyeceğinden çocuklar belirli bir süre

ÇATI katına kilitlenir.Bir kaç günlük için kitlenen çocuklar 3 sene boyunca çatıda kilit altında kalır. Zalim bir babaanneleri vardır ve bir çok kötülük eder. Çocukların annesi ise zenginlik için yaşamını sürdürür ve tekrardan evlenir. Çocukların tek umudu ise Dedelerinin ölmesi yada anneleriinin babasına kendisini affettirmesidir ...

İlk kitap bu sekilde diğer serilerinde ise çocuklar çatıdan kaçar ve aileden intikam alırla ancak bu kolay olmaz onlara sahip çıkan bir aile olur.

Ek olarak : Çatıda kalan ikiz kardeşlerden biri olur ( annesi onlara getirdikleri pastaların içine arsenik koyar ) Ve diğer nokta ise en büyük kız ve erkek kardeş birbirlerine aşık olur. (Çünkü birbirlerinden başka kimseyi görmezler ve günah adı altında herşey onlara yasaklanmıştır birbrilerine bakmak bile...

Elbette bazı yerleri insanlık dışı ve yaşamımıza ters ancak inanılmaz bir kitap olmuş.

Ben etkilendim halada okuyorum.

Özet için tesekkür ederim canim çok etkilendim ën kisa zamanda almayi düsünüyorum :31:

canım hep merak ediyorum o kitap gerçekten senden önce ben kitabının devamı mı ?

Özet için tesekkür ederim canim çok etkilendim ën kisa zamanda almayi düsünüyorum :31:

Rica ederim canım benim kesinlikle çok güzel.

Hatta 3. kitabı tamamen cocuk psikolojisi üzerine biraz sıkıcı ama bir çocuğum olduğunda ne yapmamam gerekiyor öğrendim diyebilirim =)

Senden önce ben süperdi sonunda dayanamadım ağladım :43::43:
yeni çıkan kitabı sevgilimden gelen son mektupta harika tavsiye ederim :34:

canım hep merak ediyorum o kitap gerçekten senden önce ben kitabının devamı mı ?

Rica ederim canım benim kesinlikle çok güzel.

Hatta 3. kitabı tamamen cocuk psikolojisi üzerine biraz sıkıcı ama bir çocuğum olduğunda ne yapmamam gerekiyor öğrendim diyebilirim =)

:))) gerçekten çok merak ediyorum bakalim ilk firsatta alirim insallah :54:

Aynı Yıldızın Altındayı çok merak ediyorum bende. Filmide çıkıyor, çıkmadan okusam bari :D

Aynı Yıldızın Altındayı çok merak ediyorum bende. Filmide çıkıyor, çıkmadan okusam bari :D

Aaa evet haziranda :1:

Güzel bi kitap tavsiye etmiştim zaten

Güneş Çavması- Dünya Varmış

Back