- Konu Sahibi berke_melek
-
Amin, evet geç oldu ama zararın neresinden dönersen kårdır değil mi?Hakkında hayırlısı olsun doğru karar
Allah yardımcın olsun canım eminim bundan sonra çok daha mutlu olacaksınTeşekkür ederim..
Amin, evet geç oldu ama zararın neresinden dönersen kårdır değil mi?
Senin konunuda biliyorum, allah yardımcın olsun... kolay bir süreç değil, bundan sonra evlatlarımıza sımsıkı sarılıp önümüze bakacağız... inanıyorum herşey çok güzel olacak.. sevgiler..Allah yardımcın olsun.Bizde oğlumla birlikte hayat mücadelesine girdik.Henüz benim miniğim gözlerini açamadı ama son günleri iki günlük dünyada şiddete üzülmeye sıkılmaya değmiyor.Evladınla huzurun yerindeyse sağlığın yerindeyse herşey boş.
Amin, evet geç oldu ama zararın neresinden dönersen kårdır değil mi?
Tabiki herşey çok daha güzel olucak evlatlarımız sağlıkla ve huzurla büyüyecek evet babaları yanımızda olmayabilir ama bizler o kadar güçlü annelerizki hiçbirşeyin eksikliğinin onlara hissettirmeyiz.Rabbim sağlık versin güç kuvvet versin herşey yoluna girer elbet.Bende inanıyorum yarınları bizlere gülümseyerek kucak açıyorlar.Senin konunuda biliyorum, allah yardımcın olsun... kolay bir süreç değil, bundan sonra evlatlarımıza sımsıkı sarılıp önümüze bakacağız... inanıyorum herşey çok güzel olacak.. sevgiler..
Aslında biz kadınlar çok güçlüyüz, bende sizin gibiydim ama 10 kilo verince, stresten ve üzüntüden hastanelik olunca, yine üzüntüden göz damarım çatlayınca tamam dedim... kendinizi zayıf görmeyin ve cesaretli olun... evet kolay değil ama bu şekilde hiç kolay değil... Allah yardımcınız olsun..Sanki benim konumun cevabıydı yazınız..
Hakaret ,ilgisizlik, iletişimsizlik ,tartışamama hepsi de var. Ben sizin gibi cesaret edemiyorum . Bir yanım hala ayrılma diyor
Amin canım... evet bende gelecekten çok umutluyum, Allah yar ve yardımcımız olsun, sevgiler...Tabiki herşey çok daha güzel olucak evlatlarımız sağlıkla ve huzurla büyüyecek evet babaları yanımızda olmayabilir ama bizler o kadar güçlü annelerizki hiçbirşeyin eksikliğinin onlara hissettirmeyiz.Rabbim sağlık versin güç kuvvet versin herşey yoluna girer elbet.Bende inanıyorum yarınları bizlere gülümseyerek kucak açıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?