• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet ve boşanma...

berke_melek

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
25
18
18
İzmir
Herkese iyi akşamlar.. sizleri takip ediyordum, daha önce kk'da oğlum için konu açmıştım ama bugün konu benim...
Eşimle görücü usulü evlendik 8 senelik evliyim ve 7 yaşında bir oğlum var. Eşim 8 sene boyunca bana kan kusturdu; psikolojik, fiziksel çok şiddete maruz kaldım.. ilk dönemler ayrılmayı çok istedim ama o zamanlar eşimle iş nedeniyle ayrı kaldık ve ailem ayrı kaldığımız için sorun yaşadığımızı bir araya gelince düzeleceğimizi acele etmemem gerektiğini söyledi..tabii 4 seneden sonra bir araya geldik ve başka sorunlar ortaya çıktı... en küçük şeylerde küfür etmeler, tokat atma, iletişimsizlik, ilgisizlik vs.. ve bunları yapan kişi eğitimli, iyi bir kariyeri olan, dışarıda çok sevilip sayılan bir insan.. aileme karşıda çok saygılı bu arada..
Son şiddetine annem şahit olduğu için artık ayrılmamı destekliyorlar ve yanımdalar.. şu anda toparlanma aşamasındayım ve kendi yolumu oğlumla birlikte çizeceğim. Şükür için var, ailem yanında yüce rabbim benim ve oğlum için hayırlı kapılar açsın.. bunları neden mi yazdım? Kendinizi ezdirmeyin, kimse yuvasını dağıtmak istemez ama evlilik bu değil... sevgi, saygı, hoşgörü, iletişim, paylaşım yoksa evlilikler yürümüyor. Tartışma yaşanırken bile karşındaki insan çirkinleşiyorsa yok yani, allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın... sevgiler..

Allah yardımcın olsun.Bizde oğlumla birlikte hayat mücadelesine girdik.Henüz benim miniğim gözlerini açamadı ama son günleri iki günlük dünyada şiddete üzülmeye sıkılmaya değmiyor.Evladınla huzurun yerindeyse sağlığın yerindeyse herşey boş.

Allah yardımcın olsun.Bizde oğlumla birlikte hayat mücadelesine girdik.Henüz benim miniğim gözlerini açamadı ama son günleri iki günlük dünyada şiddete üzülmeye sıkılmaya değmiyor.Evladınla huzurun yerindeyse sağlığın yerindeyse herşey boş.
Senin konunuda biliyorum, allah yardımcın olsun... kolay bir süreç değil, bundan sonra evlatlarımıza sımsıkı sarılıp önümüze bakacağız... inanıyorum herşey çok güzel olacak.. sevgiler..

Sanki benim konumun cevabıydı yazınız..
Hakaret ,ilgisizlik, iletişimsizlik ,tartışamama hepsi de var. Ben sizin gibi cesaret edemiyorum . Bir yanım hala ayrılma diyor:(

Senin konunuda biliyorum, allah yardımcın olsun... kolay bir süreç değil, bundan sonra evlatlarımıza sımsıkı sarılıp önümüze bakacağız... inanıyorum herşey çok güzel olacak.. sevgiler..
Tabiki herşey çok daha güzel olucak evlatlarımız sağlıkla ve huzurla büyüyecek evet babaları yanımızda olmayabilir ama bizler o kadar güçlü annelerizki hiçbirşeyin eksikliğinin onlara hissettirmeyiz.Rabbim sağlık versin güç kuvvet versin herşey yoluna girer elbet.Bende inanıyorum yarınları bizlere gülümseyerek kucak açıyorlar.

Sanki benim konumun cevabıydı yazınız..
Hakaret ,ilgisizlik, iletişimsizlik ,tartışamama hepsi de var. Ben sizin gibi cesaret edemiyorum . Bir yanım hala ayrılma diyor:KK43:
Aslında biz kadınlar çok güçlüyüz, bende sizin gibiydim ama 10 kilo verince, stresten ve üzüntüden hastanelik olunca, yine üzüntüden göz damarım çatlayınca tamam dedim... kendinizi zayıf görmeyin ve cesaretli olun... evet kolay değil ama bu şekilde hiç kolay değil... Allah yardımcınız olsun..

Tabiki herşey çok daha güzel olucak evlatlarımız sağlıkla ve huzurla büyüyecek evet babaları yanımızda olmayabilir ama bizler o kadar güçlü annelerizki hiçbirşeyin eksikliğinin onlara hissettirmeyiz.Rabbim sağlık versin güç kuvvet versin herşey yoluna girer elbet.Bende inanıyorum yarınları bizlere gülümseyerek kucak açıyorlar.
Amin canım... evet bende gelecekten çok umutluyum, Allah yar ve yardımcımız olsun, sevgiler...

Back