• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler ~sıcak su+şeker:saç spreyi~

aaabbbccc

@~SEKSİ HATUN~@
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
284
2
96
İstanbul
KIZLAR GÜZELLİK UZMANI BİR ARKADASIM BANA BU TARİFİ ÖNERDİ.. AÇIKÇASI YAPIP YAPMAMA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM:1no2: DEDİĞİ ŞU,''hani saç spreyleri saçları kazık gibi yapıor ya sabahları kalktıgımızda fısfıslı şişeler warya içine bir pet şişe kadar sıcak su koyulup bir tatlı kaşığı da şekerle iyice karrıstırıp saçımıza şekil werdikten sonra(fön,toplama) bundan saçımıza sıkıcakmışız.. ben yapmadım korktum çünkü sonuçta şerbet oluo resmen:roflol: saçım yapış yapış olur die ypmadım yapan var mı yada bu konuda düşünceleriniz...?

banada yapış yapış olur gibime geldiii..ama mantıklıda sayılır..eskiden annemler dantelleri şekerli su ile ıslatıp ütülerdi kazık gibi olurdu şekli bozulmazdı..

aaa... ben hiç duymadım bunu yaa... mantığımı da yürüteyim dedim ama bilemedim nasıl olur?
deneyen olursa buraya yazsın kızlar...

kızlar bunu biliyorum,eskiden teyzem yapardı.o zamanlarda sprey şişe pek olmadığından o direkt saçına sürer sonra tarardı önleri bozulmasın diye ve o gün güzel görünürdü.

ama çocuktum nerden baksan 20 yıl öncesinden bahsediyorum..
belkide teyzem gözüme her haliyle güzel görünüyodu:asigim::1hug:

Ben de bugün bir sitede gördüm,ballı suyla sprey yapımınından bahsediyordu.Sanırım yarım litre suya bir tatlı kaşığı bal konulup yapılıyor.Ben denerim belki,bugün pazar nasıl olsa.

ayy saçmalamayın ya ,bit düşecek saçlarınıza bütün sinekler saçlarınıza konuyormuş . bide şekeli su kurudugunda saçın üzerinde un serpmiş gibi şeker tozu olur ya kesinlikle tavsiye etmem saçlarınız olanca kiri pisi toplar

Back