Evet tamamen bu ınanmıyordum ama gercekten duygu durumunuz ılaclarla kpntrol altına alındıgındaYa ishal ya kabız.. normal bir dışkılama pek olmuyordu. Sizin o olduğunu sanmıyorum. Duygu durumunuzu doktor ilaçlarla kontrol altına aldıktan sonra bağırsak hareketleriniz de sakinleyecektir.
Terapi desteği de alıyor musun? Psikiyatri bölümü psikoloğa da yönlendiriyor ihtiyaç halinde.Evet tamamen bu ınanmıyordum ama gercekten duygu durumunuz ılaclarla kpntrol altına alındıgında
O yasadıklarınızda gececek
Benım gecmedı cunku ne yedıgını bılmeden herseyı yıyorum
Kendımı hala cok sakın hossetmıyorum
Ay o psıkologlar once kendılerıne destek versınTerapi desteği de alıyor musun? Psikiyatri bölümü psikoloğa da yönlendiriyor ihtiyaç halinde.
Selam balım benim de bi an başım döner, midem bulanır içim geçer böyle bi fenalaşma hissi . Ardından noluyor bana derken 5 dk içinde bagırsaklarım hareketlenir ve üfff vc ihtiyacımda gelmiş derim panik atak ve anksiyete var bende de. Ama bu huzursuz bagırsakla ilgili olabilir gibi geldi bana bendeki yani… çünkü her vc ihtiyacında olmuyor bazısında oluyor …atakla tuvalet gelmesi gibi bi semptomu var mi ki panik atagin
sizin de tansiyonunuz dusmus gibi mi oluyor bi de bana sicak soguk terleme oluyor o an bi de cozum buldunuz mu hala devam ediyor mu merak ettimSelam balım benim de bi an başım döner, midem bulanır içim geçer böyle bi fenalaşma hissi . Ardından noluyor bana derken 5 dk içinde bagırsaklarım hareketlenir ve üfff vc ihtiyacımda gelmiş derim panik atak ve anksiyete var bende de. Ama bu huzursuz bagırsakla ilgili olabilir gibi geldi bana bendeki yani… çünkü her vc ihtiyacında olmuyor bazısında oluyor …
Tabi tabi yıllardır devam ediyor bi çözüm aramadım bulamadım beraber yaşamaya alıştım öyle olduğum zaman kendime , tamam geçer birazdan barışmayacaksın nasılsa sakin ol deyip geçmesini bekliyorum , WC gidiyorum , kolonya kokluyorum bir süre sonra gidiyor .. Sanırım bagırsaklarla ilgili aşırı uyarıyor sinir uçlarınısizin de tansiyonunuz dusmus gibi mi oluyor bi de bana sicak soguk terleme oluyor o an bi de cozum buldunuz mu hala devam ediyor mu merak ettim
peki sık sık oluyor mu sizde mesela benim uc aydir var bu durum uc ayda her ayda 1 kez bu atagi yasadim o atagin oldugu gunler normalden daha cok tuvalete cikiyorum ve kendimi halsiz hissediyorumTabi tabi yıllardır devam ediyor bi çözüm aramadım bulamadım beraber yaşamaya alıştım öyle olduğum zaman kendime , tamam geçer birazdan barışmayacaksın nasılsa sakin ol deyip geçmesini bekliyorum , WC gidiyorum , kolonya kokluyorum bir süre sonra gidiyor .. Sanırım bagırsaklarla ilgili aşırı uyarıyor sinir uçlarını
Şuanda carpıntımı bısey var ama anlamadımpeki sık sık oluyor mu sizde mesela benim uc aydir var bu durum uc ayda her ayda 1 kez bu atagi yasadim o atagin oldugu gunler normalden daha cok tuvalete cikiyorum ve kendimi halsiz hissediyorum
stres gercekten vucudumuz alarm veriyor artik ben de yeni ise basladim is yerinde tuttu bu atak otobuste bi basladi bayilma hissi tuvalet gelmesi is yerinde uc kez gittim tuvalete ve is verimimi etkiledi yine boyle olursam korkusu var simdi icimde bu yüzden is hayatim etkilenirse diye düşünüyorum bu dusunceler gelince kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama hala sakinleyemedimŞuanda carpıntımı bısey var ama anlamadım
Rahatsız edıyor ve cok halsızım
Uyumak ıstıyorum ama kalbımde gogsumun ortasında atıyor
Nabzım 87 bıraz yuksek
Halim kalmadı neden oluyor anlamıyorum
bir de vitaminlerinizi kontrol ettirin o da etkiliyor benim kanim sifirlanmis nerdeyse demir ilaci kullaniyorum simdiŞuanda carpıntımı bısey var ama anlamadım
Rahatsız edıyor ve cok halsızım
Uyumak ıstıyorum ama kalbımde gogsumun ortasında atıyor
Nabzım 87 bıraz yuksek
Halim kalmadı neden oluyor anlamıyorum
Benımde oyle ferrıtın kan deposu 3 5 civarı . Ikı uc ay kullandım ama bıktım . Bıraz duzelınce bırakıyorum ıste .bir de vitaminlerinizi kontrol ettirin o da etkiliyor benim kanim sifirlanmis nerdeyse demir ilaci kullaniyorum simdi
Ben panik atak ve anksiyete hastasıyım bunlar bende varAniden tuvaletim geliyor sanki atak gibi carpinti terleme ates basmasi mide bulantisi gibi belirtilerle yasayan var mi bu durumu nasil kurtulucam bu durumdan
Geçmiş olsun, ilaç kullanıyor musunuz?Evet evet bır neden yokken bırden oluyor
Hatta o carpıntı tutarsa okadar yorgun oluyorumkı
Sankı saatlerce kosmus yorulmusum uykum gelir
Yada uyuyorum hıcbırsey yok
Anıden uykuda taktaktakkkk carpıntıyla bır fırlarım yataktan
Sıcak basması bayılma hıssı
Nefes alamıyorum gıbı olur.
Nefes alsam kalbım patlıcak gıbı
Sadece dedıgım bana bişey oluyor
Ne oluyor dıyorlar anlamıyorlar
Bana bısey oluyor doktora goturun dıyordum
Dun gecede mesela 8 9 gıbı uyudugum halde
Gece bırden carpıntı tuttu uykudan fırladım tuv hıss
Fenalaşma hissi
Sıcak basması
Kusayım dedım mıdemmı kotu bilemıyorum o an
Ama okadarda uykum varki
En sonu dayanamayıp uyuyorum galıba
Ama eşime herzaman derim
Resmen can çekişiyorum
Bak bu gercekten oyle
Ölmeden can çekişiyor gibiyim
Ama etrafındakı hıckımse anlamaz
Kafaya takma,gecer,sende herseyden korkuyosun
Bıtane burcan agzına
sürekli oluyor mu bas edebiliyor musunuzBen panik atak ve anksiyete hastasıyım bunlar bende var
Sürekli değil, atak geldiği zaman oluyor gerçi günde en az bir defa atak geçiriyorum. Siz antidepresan kullanıyor musunuz?sürekli oluyor mu bas edebiliyor musunuz
Evet ıkıgun once ıcmeyı unuttumGeçmiş olsun, ilaç kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?