bende bendeeeSıcak kokulara aşığım. <3
Çiçeklerle beraber amber, vanilya, tonka fasülyesi gibi tatlı notalarla oluşan sıcak parfümleri ekstra seviyorum. =)
Penelope cruz lancome 'un klasik tresor parfümünün yüzü fıstığımm la nuit inde yüzü olmuş :)) acaba penelope bu parfümü mü kullanıyor dersin :))ooww o lancome merak ettim şimdi bak
Siyah gül falan diyor
Bir de benim hatunum oynamış reklamında
Sonunda ilgimi çeken bir kokuda esmer bir bayan gördüm
Ben bu kış 212 sexy kullancam gibime geliyo tatlişkommAmberbu kis hangi parfumu kullanicaksiniz kizlarr:)
Ben de kullanıcam ya =) orijinalini alıcam. Bir de yanında jean paul gaultier classique. 2si de kış kokum ^.^Ben bu kış 212 sexy kullancam gibime geliyo tatlişkomm
aynen aynenn :)) bende orjinal almayı planlıyorumm 212 sexy i :)) yazın genelde indirimde oluyo boynerde sıkı takipdeyim bakalım yakalarsam haberdar ederim seniBen de kullanıcam ya =) orijinalini alıcam. Bir de yanında jean paul gaultier classique. 2si de kış kokum ^.^
aynen aynenn :)) bende orjinal almayı planlıyorumm 212 sexy i :)) yazın genelde indirimde oluyo boynerde sıkı takipdeyim bakalım yakalarsam haberdar ederim senikışa hazırlık olsun en azından :))
kullansa yakısır kuzum esmer ve güzel =)Penelope cruz lancome 'un klasik tresor parfümünün yüzü fıstığımm la nuit inde yüzü olmuş :)) acaba penelope bu parfümü mü kullanıyor dersin :))
mizu ve lidyana orjinal mı hiç almadım ordanBen mizudan alıcam canım her zaman yaptığım gibi =)
Evet orjinal canımmizu ve lidyana orjinal mı hiç almadım ordan
mizu ve lidyana orjinal mı hiç almadım ordan