Saç Rengi ve Saç Boyama sıcak çikolaya boyadım (resimli)

lifegoeson

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
828
0
116
İstanbul
Bence saçlarını boyayanların da resimlerini paylaştığı ortak bir başlık olmalı. Böylece herkes sonuçları görmüş olur.

Ben 2 buçuk hafta önce koyu kestane olan saçlarımı sıcak çikolataya boyadım, şu anda rengi böyle, yani tv'de görünen hali.

Şimdi yavaş yavaş açıp bakır olmayı planlıyorum, sıradaki hedefim tam olarak şu kutudaki renk.(Voila 6.46 Bakır Kızıl) bi ton koyusu da olur. ama bu kutuya boyarsam aynısı olmayacağını bildiğim için aranızda tecrübeli biri varsa danışmak istedim. böyle olması için neye boyamam gerek acaba? yada buna boyarsam nasıl olur? kızıl gibi olmasını istemiyorum, benim istediğim bakır.

canım sen küçük sırlar dizisinde oyuncu musun? merak ettim.

benim tavsiyem garnier bakır kızılı
çok güzel bir renk ve solmuyormuş arkadaşın dediğine göre:)

benım saçlarım koyu kumraldı cnm. bende ilk önce bakır kızıla boyadım cok hoşuma gitti tabi kutusundaki gibi durmuyo ama cok canlı gösteriyo saclarını. bi hafta aradan sonrada üzerine sıcak çikolata boyadım ve muhteşem oldular :81: bakır kızıl herzmn iidir :) parlaklık katıo sacına.. resmınıde paylaşayım sadece kızıl bakır var sacımda

Eklentiler

• $kızıl bakır.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 290
cnm o tonda bakıır istyorsan açmalıısıın saçalrıınıı ben siyahtan açtıım hiçte yııpranma olmadıı ama salak sarıı boya sadece sarıı boya mahvetti saçlarıımıı zaten konuda açtıım orda var ..garnier önermiyorum çok yııpratııyor..
ben sana aşşama aşşama anlatym cnm ben parfümeriden bu poşşette toz açııcıılar ver saçalrıınıın uznluguna baglıı olarak bi kaç paket al ve her yere eşşit şşekilde dagııt boya gibi yanlıız en diplerin açıık renkse oraya sürme zaten boya gelince kapatıır yoksa heryeri farklıı olur
ondan sonra palette tarçıın bakıır al boya açıılan saçlarıına oh mis...

saçlarıın doğal rengiymiydi canım??? ve açma işlemi yapıldı mı? ve hangi markanın kaç numarasını kullandın?

Tek tek cevap veriyim küçük sırlarda konuk oyuncuydum, fotoğraf makinasında sç rengim tam belli olmadığı için tv'den kestim.

Canım saç rengine bayıldımm hangi markaya boyadınn keşke benimki de öyle olsa.. ama sen koyu kumraldan boyamışsın benimki sıcak çikolata şu anda.

tarçın bakır çok açık değil mi ben alışamam i anda o kadar açmaya.

saçımın doğal rengi koyu kestane gibi bişeydi ya da açık kestane. resimdeki sıcak çikolataya boyanmış hali, açıcı yok.

söylediklerinize göre bakır kızıl güzel olur ama kızıla benzemez dimi bakır olur? hiç sevmiyorum kızılı. voila mı alayım? o resmini ekleyen arkadaşınki gibi olsa ne güzel olurdu.

hangi marka ve hangi nolar cnm

Konuyla alakalı değil ama deniz yıldızı'ndaki suna'ya çok benzettim seni..Ve saç renginde çok güzel duruyor.

çok güzel saçların canım ya..renk super olmuş..

tatlım,bu rengi açıcı ile açmadan bakır olamazsın bence..voila nasıl bir marka bilmiyorum..ben hep palette ya da igora kullanırım.ve saçımı palettenin açıcısı ile açarım..pek de bir yıpranma yapmıyor benim saçımda..

resmini ekleyen kız açıcı kullanmamış çok güzel duruyo onda. ama aklıma eserse açabilirim belki dediğin açıcıyla :) tam bakır olmak istemiyorum zaten. neden voila diyorum, çünkü mesela kolestonda da var bakır kızıl ama kutusundaki renk kırmızı gibi duruyo korkuyorum. hiç istemiyorum kızıllık olmasını. voilanın kutusundaki renk çok hoşuma gitti. tabi o resme güvenmemek lazım ama ne biliyim çok hoş duruyo. denemekten zarar gelmez bence ya? aynısı olmasa biraz koyusu olsa da olur. hem ben küçükken hep "bi gün saçlarımı boyarsam volia'yla boyayacağım" derdim. çünkü reklamdaki şarkısı çok hoşuma giderdi her yenii saçta başka biir kadıın değiştir benii değiştiir vaalaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…