- Konu Sahibi lifegoeson
-
hangi marka ve hangi nolar cnmbenım saçlarım koyu kumraldı cnm. bende ilk önce bakır kızıla boyadım cok hoşuma gitti tabi kutusundaki gibi durmuyo ama cok canlı gösteriyo saclarını. bi hafta aradan sonrada üzerine sıcak çikolata boyadım ve muhteşem oldular :81: bakır kızıl herzmn iidir :) parlaklık katıo sacına.. resmınıde paylaşayım sadece kızıl bakır var sacımda
benım saçlarım koyu kumraldı cnm. bende ilk önce bakır kızıla boyadım cok hoşuma gitti tabi kutusundaki gibi durmuyo ama cok canlı gösteriyo saclarını. bi hafta aradan sonrada üzerine sıcak çikolata boyadım ve muhteşem oldular :81: bakır kızıl herzmn iidir :) parlaklık katıo sacına.. resmınıde paylaşayım sadece kızıl bakır var sacımda
benım saçlarım koyu kumraldı cnm. bende ilk önce bakır kızıla boyadım cok hoşuma gitti tabi kutusundaki gibi durmuyo ama cok canlı gösteriyo saclarını. bi hafta aradan sonrada üzerine sıcak çikolata boyadım ve muhteşem oldular :81: bakır kızıl herzmn iidir :) parlaklık katıo sacına.. resmınıde paylaşayım sadece kızıl bakır var sacımda
Bence saçlarını boyayanların da resimlerini paylaştığı ortak bir başlık olmalı. Böylece herkes sonuçları görmüş olur.
Ben 2 buçuk hafta önce koyu kestane olan saçlarımı sıcak çikolataya boyadım, şu anda rengi böyle, yani tv'de görünen hali.
Eki Görüntüle 139821
Şimdi yavaş yavaş açıp bakır olmayı planlıyorum, sıradaki hedefim tam olarak şu kutudaki renk.(Voila 6.46 Bakır Kızıl) bi ton koyusu da olur. ama bu kutuya boyarsam aynısı olmayacağını bildiğim için aranızda tecrübeli biri varsa danışmak istedim. böyle olması için neye boyamam gerek acaba? yada buna boyarsam nasıl olur? kızıl gibi olmasını istemiyorum, benim istediğim bakır.
Eki Görüntüle 139822
tatlım,bu rengi açıcı ile açmadan bakır olamazsın bence..voila nasıl bir marka bilmiyorum..ben hep palette ya da igora kullanırım.ve saçımı palettenin açıcısı ile açarım..pek de bir yıpranma yapmıyor benim saçımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?