Saç Rengi ve Saç Boyama sıcak çikolatadan çikolata kahveye :)

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
saçlarımı iki ay önce falan loreal sıcak çikolataya boyadım ondan önce boya yoktu şimdi rengini biraz daha açmak istiyorum bunun üstüne loreal çikolata karamel boyasam tutar mı ? kutudaki renk gibi olmıcagını biliyorum ama belki daha sonra bir boyama daha yaparsam tutabiliceğini düşünüyorum saçım boyaya çok müsait çünkü siyah saçlarımı hiçbi işlem yapmadan sadece sıcak çikolata açmıştı tutmaz siyaha dedikleri halde.. çikolata karamele başka boya mı karıştırsam veya oksidanı mı değiştirsem daha açık olması için.. siz ne önerirsiniz yardım bekliyorum :S

castingin sıcak çikolatasıyla mı tutturdun?üstelik siyah saça gerçekten büyük başarı amonyaksız boyayla:128:ben kahve saçımın üstüne paletteyle boyadım ama siyah gibi oldu şuan aktı ama sıcak çikolata gibi değil normal kahve oldu ikinciye boyuyacam bakalım bu sefer olacak mıayrıca casting çikolata karamel benim de çok begendiğim bi renk casting amonyaksız olduğu için tutmayacağını düşündüğümden dolayı hiç deneyemedim malesef boyarsanız mutlaka resim koyun çok merak ediyrum gerçekten

Son düzenleme:

yahu ben doğal saçımı açıp çikolata karamele boyadığımda bile tutmamıştı koyu olmuştu aynen katılıyorum hem de amonyaksız boya

ama gene de şunu söyleyebilirim ki hiç yıpratmıyor ve çok kaliteli renkleri var ve çok güzel ışıltı veriyor saça

evet vallahi boyayıp yıkamayı beklerken bile boyayan arkadaşım boşuna uğraştırdın beni hiçbi şey değişmicek diyodu kuaföre gittim 200 lira fiyat söyleyince tutarsa tutar tutmazsa napalım diye aldım boyadım iki yıkama sonra aynen kutunun üstündeki gibi oldu sonra saç kesimi için kuaföre gittim anlattım bazı saçlar kolay alır boyayı dedi bilemiyorum artık :) amonyaksız olduğu için loreal kullanmak istiyorum zaten aslında palette de olabilir ama cesaretim yok :/ boyarsam mutlaka fotoğraf eklicemm

bende kararsızım ne tutar ne tutmaz bilmiyorum ama evet loreal saçı besliyor.. hayatımda iki kere saçımı boyadım biri siyah diğeri de sıcak çikolataydı şimdi de çikolata karamel hevesi geldi ama napsam bilmiyorum oksidanını mı değiştirsem .. boyayıp da bişey değişmediğini görürsem daral gelir valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…