8-9 değil 10 bile boyasan max. 2 ton açılır o açılmayı da sen anlarsın çok belli olmaz ama 2 kere 10 ile boyayınca oldukça açılıyo açık kahve gibi. benim öyle olmuştu
turunculuk derken canım o zmanda komik olmaz mı
ben sadece siyahlığım kırılsın istiyorum sarımsı falan bişi çıkmasın sonuç.saçımı açmakta istemiyorum çünkü çok yıpranıyor.
direk papatya sarısıyla falan boyasam diyorum.nette araştırdım ama bişi bulamadım.resim falan koymuşmuydun canım sen bi baksaydım merak ettim
ayyy ben size nasıl tşk ettsem bilemiyorum iki başlığımada o kadar güzel cevap vermişsiniz ki Allah razı olsun bir haftadır bekliyodum yarın hemen gidip dediğiniz boyayı alacam çok çokkkk tşkler...
hımm kutunun içinde bi tane var extradan bi tanede kendim alacam %9 lluk ,yani bi tüpe 2 peroksit kullancam dimi mantık bu ben yeni öğreniyorumda umarım anlamışımdır:))
istediğim tonlar
http://www.forumlord.net/attachments/176d1306677227/cikolata-sac-rengi-tonlari1.jpg için Google Görsel Sonuçları
belki bunun bi ton açıcı yani çikolta karamel sıcak tonlar istiyorum sarıya kaçmayan kızılıda fazla olmyan çok şey mi isiyorum:))
Çok şey istemiyorsun canım :) Fakat gösterdigin renk kesinlikle çikolata kahve değil :)
Çikolata kahve Koleston perfect 7/77 dir ki bu ren bir zamanlar pınar altuğ'un kullandığı renktir. yani ;
http://www.forumlord.net/attachments/176d1306677227/cikolata-sac-rengi-tonlari1.jpg için Google Görsel Sonuçları
sayfa açılınca pınar altuğ resmine tıkla
Benim tavsiyem Koleston Perfect 8/41 dir yalnız oksidanı %9(30 volume)luk kullanmak gerekir emin olun çok memnun kalacaksınız. ( Bu renk maalesef marketlerde mevcut değil)
İstediklerini sor canım :)
hımm ozman şöyle yapayım canım .önce siyahlığımı kırsın bi ton açılsın diye garnier 110 dediğin şekilde boyayaım.sonrda Koleston Perfect 8/41 bunu alıp üzerine boyayaım.diyelim bu rengi bulamadım .bunun yerine başka önerceğin marketlerden flan alabileceğim bi marka renk var mı buda son sorum seninde vaktini daha fazla almak istemiyorum canım :))
canım benim sen harikasın ya valla çok saol bir haftadır bulamadığım çevapları verdin .internetten bakıp temin etmeye çalışcam canım az önce baktım gerçekten güzel bi renk.alırım zmanla boyadıkça oturur rengi.çok çookkkkk saol canım .herşey gönlünce olsun eline emeğine sağlık:))
Rica ederim canım, yine de takılan bir sorun olursa kafana çekinme güle güle kullan şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?