• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sıcak çikolata saç rengim siyah çıktı:((

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
36
Ankara
arkdaşalr paletenin 5 60 sıcak çikolata saç boyasını aldım.saçlarım açık kahveydi boyadıktan sonra siyah oldu resmen 3 yıkamam hala aynı...

şimdi ben bu rengin üstüne çok açık bi ton boyasam mesala pallette 8 9 gibi renkler kumral ya da papatya sarı gibi nasıl bir sonuç elde ederim acaba

8-9 değil 10 bile boyasan max. 2 ton açılır o açılmayı da sen anlarsın çok belli olmaz ama 2 kere 10 ile boyayınca oldukça açılıyo açık kahve gibi. benim öyle olmuştu

8-9 değil 10 bile boyasan max. 2 ton açılır o açılmayı da sen anlarsın çok belli olmaz ama 2 kere 10 ile boyayınca oldukça açılıyo açık kahve gibi. benim öyle olmuştu

nasıl memnun kaldın mı canım peki.ben tatlı bi kahve olsun istiyorum kızıllıklar olmasın istiyorum

başka fikri olan var mı..

turunculuk derken canım o zmanda komik olmaz mı

ben sadece siyahlığım kırılsın istiyorum sarımsı falan bişi çıkmasın sonuç.saçımı açmakta istemiyorum çünkü çok yıpranıyor.

direk papatya sarısıyla falan boyasam diyorum.nette araştırdım ama bişi bulamadım.resim falan koymuşmuydun canım sen bi baksaydım merak ettim

turunculuk derken canım o zmanda komik olmaz mı

ben sadece siyahlığım kırılsın istiyorum sarımsı falan bişi çıkmasın sonuç.saçımı açmakta istemiyorum çünkü çok yıpranıyor.

direk papatya sarısıyla falan boyasam diyorum.nette araştırdım ama bişi bulamadım.resim falan koymuşmuydun canım sen bi baksaydım merak ettim

Merhaba;

10 yıldır saç boyuyorum saçını açmadan rengini kırmak istiyorsan garnier 110 ile ile boya. toz açıcı içinde yoktur. Sdece rengini kırar. Lakin 1 boyamada kesinlikle sonuç almazsın istediğin tonu tutturana kadar bununla boya. Boyarken de dibinden değil ortalarından ucuna boya. yıkamadan 10 dk önce de diplerine sür bu sayede istediğini elde edebilirsin. 15 günde bir boya açıcı olmadığı için saçın yıpranmaz :)

ayyy ben size nasıl tşk ettsem bilemiyorum iki başlığımada o kadar güzel cevap vermişsiniz ki Allah razı olsun bir haftadır bekliyodum yarın hemen gidip dediğiniz boyayı alacam çok çokkkk tşkler...

ayyy ben size nasıl tşk ettsem bilemiyorum iki başlığımada o kadar güzel cevap vermişsiniz ki Allah razı olsun bir haftadır bekliyodum yarın hemen gidip dediğiniz boyayı alacam çok çokkkk tşkler...

Merhaba;

Teşekkür ederim:) Şunu dipnot olarak eklemem gerekir. Bu sonucu elde etmek istiyorsanız, diyelim ki bir kutu 110 aldınız yanına mutlaka bir tane %9(30volume)luk oksidan alın. Marketlerde tekli olarak ya vital ya da koleston marka bulabilirsiniz.

Ama size 2 tane garnier 110 gerekliyse o zaman da osidandan 2 tane eklemeniz gerekmektedir ;)

110 un içine bir tane de bundan ekleyin ki hızlı sonuç alın :)

hımm kutunun içinde bi tane var extradan bi tanede kendim alacam %9 lluk ,yani bi tüpe 2 peroksit kullancam dimi mantık bu ben yeni öğreniyorumda umarım anlamışımdır:))

hımm kutunun içinde bi tane var extradan bi tanede kendim alacam %9 lluk ,yani bi tüpe 2 peroksit kullancam dimi mantık bu ben yeni öğreniyorumda umarım anlamışımdır:))

Aynen canım, boya 1 ise oksidan 2 katı olmalıdır. Biraz uzun yazmışım kusura bakma :)

Bunu her zaman kullanmanı tavsiye etmem ama diyelim ki ektradan olan oksidan almayı unuttuğunda Bir çay bardağı su da koyabilirsin ;)

istediğim tonlar

http://www.forumlord.net/attachments/176d1306677227/cikolata-sac-rengi-tonlari1.jpg için Google Görsel Sonuçları

belki bunun bi ton açıcı yani çikolta karamel sıcak tonlar istiyorum sarıya kaçmayan kızılıda fazla olmyan çok şey mi isiyorum:))

Çok şey istemiyorsun canım :) Fakat gösterdigin renk kesinlikle çikolata kahve değil :)
Çikolata kahve Koleston perfect 7/77 dir ki bu ren bir zamanlar pınar altuğ'un kullandığı renktir. yani ;
http://www.forumlord.net/attachments/176d1306677227/cikolata-sac-rengi-tonlari1.jpg için Google Görsel Sonuçları
sayfa açılınca pınar altuğ resmine tıkla ;)

Benim tavsiyem Koleston Perfect 8/41 dir yalnız oksidanı %9(30 volume)luk kullanmak gerekir emin olun çok memnun kalacaksınız. ( Bu renk maalesef marketlerde mevcut değil)

İstediklerini sor canım :)

Son düzenleme:
Çok şey istemiyorsun canım :) Fakat gösterdigin renk kesinlikle çikolata kahve değil :)
Çikolata kahve Koleston perfect 7/77 dir ki bu ren bir zamanlar pınar altuğ'un kullandığı renktir. yani ;
sayfa açılınca pınar altuğ resmine tıkla ;)

Benim tavsiyem Koleston Perfect 8/41 dir yalnız oksidanı %9(30 volume)luk kullanmak gerekir emin olun çok memnun kalacaksınız. ( Bu renk maalesef marketlerde mevcut değil)

İstediklerini sor canım :)

hımm ozman şöyle yapayım canım .önce siyahlığımı kırsın bi ton açılsın diye garnier 110 dediğin şekilde boyayaım.sonrda Koleston Perfect 8/41 bunu alıp üzerine boyayaım.diyelim bu rengi bulamadım .bunun yerine başka önerceğin marketlerden flan alabileceğim bi marka renk var mı buda son sorum seninde vaktini daha fazla almak istemiyorum canım :))

hımm ozman şöyle yapayım canım .önce siyahlığımı kırsın bi ton açılsın diye garnier 110 dediğin şekilde boyayaım.sonrda Koleston Perfect 8/41 bunu alıp üzerine boyayaım.diyelim bu rengi bulamadım .bunun yerine başka önerceğin marketlerden flan alabileceğim bi marka renk var mı buda son sorum seninde vaktini daha fazla almak istemiyorum canım :))

sana önerebileceğim ne yazık ki market boyası yok çünkü istediğin çok özel bir renk :(

yalnız bir kutu 110 un üstüne bu renk kesinlikle tutmaz sürekli saç boyayan biriyim. Saçının rengi söylediğin gibi olsun istiyorsan öncelikle saç tonun 9 ya da 8 gibi alt zemini açık olması gerekiyor. Unutma hiçbir şaç, boyandığının (açmadan) daha açık rengini tutmaz;)

İstediğin kadar vaktimi alabilirsin çünkü bu kadar bilinçlenmeden önce bilinçsiz kuaförlerden çok çektim. Bu yüzden arkadaşım bi şaç gösteriyor ben de şunu şurdan al diyorum artık o da istediği rengi rahtlıkla elde ediyor. Diledigin kadar sor :))

canım benim sen harikasın ya valla çok saol bir haftadır bulamadığım çevapları verdin .internetten bakıp temin etmeye çalışcam canım az önce baktım gerçekten güzel bi renk.alırım zmanla boyadıkça oturur rengi.çok çookkkkk saol canım .herşey gönlünce olsun eline emeğine sağlık:))

canım benim sen harikasın ya valla çok saol bir haftadır bulamadığım çevapları verdin .internetten bakıp temin etmeye çalışcam canım az önce baktım gerçekten güzel bi renk.alırım zmanla boyadıkça oturur rengi.çok çookkkkk saol canım .herşey gönlünce olsun eline emeğine sağlık:))

Rica ederim canım, yine de takılan bir sorun olursa kafana çekinme güle güle kullan şimdiden :)

Back