palette i o kadar çok öven vardı ki... inanamıyorum saçlarımın bu hale geldiğine... hem rengi hem kalitesi bu kadar mı kötü olabilir... aylarca verdiğim emek boşa gitti, cumartesi kestiricem saçlarımı
saçım bakımla falan toparlanacak gibi değil, keçi kılı kıvamında, şu resimdeki fönlü hali düşünün, bu kadar fön tutuyor
palette delux sıcak çikolataydı, tam bir facia... koleston ya da lorealden şaşmam bundan sonra asla...
canım kestirme sacını
hepimizin sacı fönden vs, boyadan zaten uzayınca keçi ılı gibi oluyor yalan mı?
fön çektirdiğin zaman zaten düzleşicektir, biraz bekle
istersen maya ve zeytinyagıyla mask yap, 2 hafta sonra toparlamazsa kesersin
çok pişman olursun demedi deme
maske tarifi: pakmayanın büyük 500 gr yaş mayası var, iyice büyük bir parça bir mandalina kadar mayayı ılık suyla ıslat
içine 2-3 corba kasıgı zeyinyagı koy, saclarına sür strec filme sar, üstüne havlu sar 20 dk bekle, ılık suyla durula, sonra sampuanla
maya peptid içeriyor, sac boyunu iyileştirebilir
benim saçlar da keçi kılı kıvamında ama uzatmaya çalışıyorum
Aylarca verdiğim emek boşa gitti diyince benimde içim gitti vallahi, çok üzüldüm canım:S ama dur hemen kestirme bi maskeleri dene onlar da fayda etmezse kestir :/
Canım kestrme sakın bakımla toparlanıyor valla. ben saçımı kestrmedim palette deluxe faciasndan sonra bakım yaptm bide ben 6 ay kına yaptm saçıma o toparladı. şuan yumuşacık maşallahyeniden boyamaya başladım palettenin az amonyaklı yeni bi serisi çıkmış. Mavi siyahını aldm yaptm sertleşme hiç olmadı. bi kaç gün sonra birdaha boyicam geçen ay boyamştm. bu ikinci boyada ak koyun kara koyun belli olur. Deluxe ile 2. boyamamda saçlarım kazık olmştu çnkü. toplamda 3 yada 4 kere boyadm onla
Anladığım kadarıyla zeminin sarıymış sorun bence o palette falan değil.. Bende şuan o sorunla karşı karşıyayım saçım boya tutmuyor maalesef çünkü saçım sarıydı.. o yüzden bende tekrar açmaya karar verdim birkaç güne açıcam tekrar :) Zaten favorim sarı ve hafif bakır tonlar ama işte bi süre dinlenmek istemiştim aksine daha çok uğraştırdı koyulaştırmak :) Bu arada saçların nasıl yıprandı o kadar hayret verici bi olay
zemının acıklıgından kaynaklanıyorsa, bir kez boya
10-15 gun sonra tekrar aynı renge boyarsın tutar boyayı
ama saçı hırpalaması boyanın yuzunden.. tek sorun akması değil
mayayı mutlaka al canım bende var ama usengeclıgımden süremedim diplere sürüyorum bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?