Saç Rengi ve Saç Boyama sıcak bır kahve tonu önerin kızlar acil

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
saçlarım açık kumral kızlar cıkolata tonları ıstyorum ama cok koyu çıktıgnı soyluyorlar cesaret edemıyorum.100 msjımda dolmamıs rsımde ekleyemıyorum kızlar en gec yarn sabaha boyamalıyım acıl bı fıkır verın lutfen.kuaför yada konudan anlayan varmı kızlar bı el atsanız ıyı olur

ben kahve köpüğünü tavsiye ederim.diğer kahveler heleki çikolata kahve ve sıcak çikolata falan baya koyu oluyor.kahve köpüğününde kutusuna aldanma asla okadar açık olmuyor.

bütün çikolata kahveler koyu olmuyor.6 ile başlayan boyaları kullanmalısın.loreal çikolata kahve ve badem kahvesi olabilir mesela.ya da voila sıcak çikolata da istediğin gibi olur.palettenin çikolata kahvesi ve sıcak çikolatası çok koyu sadece.kolestona koyu çıkarıyor diyorlar ama o bile gayet açık bi çikolata kahve oluyor ama o kadar tatlı bi rengi yok onun.

.ya da voila sıcak çikolata da istediğin gibi olur..

ya onun kutudaki resmi aynı küllü kumral gibi.nasıl bir renk o.
bende hafif kızılımsı çikolata kahve istiyorum.
katalogunda baktığım zaman 6.32 tam aradığım renk.
kutudaki resim çok ilgisiz

Son düzenleme:
6.32 de çok kızıllık yok aslında.küllü kumral gibi durmuyor kutu üzerindeki renk.ben annemin saçını yıllardır küllü kumrala boyarım sarımsı bişey oluyor.böyle dore kahve gibi bi renk oluyor sıcak çikolata.katalogta mesela cappuccino renginin hemen yanında duruyor sıcak çikolata.orda ikisi de birbirine benziyor ama sıcak çikolata ordakinden daha açık bi renk oluyor boyandığında.

Son düzenleme:
kızıllı değilse istemem ki:)
şöyle hem bakırlı hem kızıllı ne biliyim parlak ve canlı bir çikolata kahve renk isterdim ben ya.
yanlış yapmadan ilk boyamada bulmak istiyorum.
neyse bakınayım biraz daha
garnierinki de akıp gidiyormuş.

kızıllık bakırlık yok.ama şöyle bişey var ki moru andırıyor bu renk.hem altın hem de mor yansıması var ama pek de göze batmıyor.ben kızıl kahve istediğimde bana koleston ışıltılı kahve vermişti kuaför malzemeleri satılan yerdekiler.onu deneyebilirsin.

oo canlı bişey yani. o zaman ben bunu deniyecem önce kesin.
kızıllılara sonra geçebilirim nasılsa

saçlarım bakır-kumraldı
loreal casting sıcak çikolata aldım,ilk başlarda çok koyuydu ama 10 güne çok hoş bi kahve oldu
ama bana sorarsan çikolata kahve almalısın,o daha açık bi renk
zaten loreal çabuk akıyor,ama 4 hafta oldu aşırı parlak bir saçım var hala

hepınıze cok tesekkur ederm kızlar bugun satıcı kızın tavsıyesıyle acme colorun cıkolatasnı alıp boyadm tam ıstedgm gıbı oldu benım gıbı cok koyu olmasın dıyenler varsa mutlaka alın begenmesenz dahada koyultma sansı olur yanı.resım ekleyemyorum ama 1.sayfadakı kızın sacının aynısı oldu kızlar

Canim, benim koydugum resimdeki gibi mi? Eger öyle olduysa o konuyu acan kiza söyleyeyim bunu o cok ariyordu o rengi.

Canim, benim koydugum resimdeki gibi mi? Eger öyle olduysa o konuyu acan kiza söyleyeyim bunu o cok ariyordu o rengi.

evet canım aynen oyle oldu ama benım taban acık kumraldı.genede cok farklı tutacanı sanmıyorum.uzun suredır cıkolata ıstyordum ama yorumlarda herkes sıyah gıbı cıkıyor demıstı ondan cesaret edemyordum ıyıkı satan kızı dınlemısım sımdı cooook memnunum.saçımdada 40 dk beklettım muthıs ne yıpranma ne hayal kırıklıgı acme color ın cıkolatası canım

Iyi o zaman canim sevindim Güle güle kullan sacini Bitkisel boya mi peki bu? Ilk defa duyuyorum adini. Güzel biseyse ilerde ben de kizilini kullanirim. Sen arada bizi bilgilendirir misin acaba? Bu boya zamanla akar mi merak ettim. Bilirsin kizil cok akar. :44: Akmayan bir boya bulursam iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…