cok sağol canım bakıyorum hemenCanim bak bu cok tatli bir renk:
Forumdan bir arkadas da cok begenmis, nasil elde edebilecegini arastiriyordu. Buraya bakabilirsin istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/406508-fotoda-sac-rengi-nedir-bilen-var.html
.ya da voila sıcak çikolata da istediğin gibi olur..
kızıllık bakırlık yok.ama şöyle bişey var ki moru andırıyor bu renk.hem altın hem de mor yansıması var ama pek de göze batmıyor.ben kızıl kahve istediğimde bana koleston ışıltılı kahve vermişti kuaför malzemeleri satılan yerdekiler.onu deneyebilirsin.
Canim, benim koydugum resimdeki gibi mi? Eger öyle olduysa o konuyu acan kiza söyleyeyim bunu o cok ariyordu o rengi.hepınıze cok tesekkur ederm kızlar bugun satıcı kızın tavsıyesıyle acme colorun cıkolatasnı alıp boyadm tam ıstedgm gıbı oldu benım gıbı cok koyu olmasın dıyenler varsa mutlaka alın begenmesenz dahada koyultma sansı olur yanı.resım ekleyemyorum ama 1.sayfadakı kızın sacının aynısı oldu kızlar
Canim, benim koydugum resimdeki gibi mi? Eger öyle olduysa o konuyu acan kiza söyleyeyim bunu o cok ariyordu o rengi.
Iyi o zaman canim sevindimevet canım aynen oyle oldu ama benım taban acık kumraldı.genede cok farklı tutacanı sanmıyorum.uzun suredır cıkolata ıstyordum ama yorumlarda herkes sıyah gıbı cıkıyor demıstı ondan cesaret edemyordum ıyıkı satan kızı dınlemısım sımdı cooook memnunum.saçımdada 40 dk beklettım muthıs ne yıpranma ne hayal kırıklıgı acme color ın cıkolatası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?