gebelikte vucut ısısı 1/2 derece artıyo diye okumuştum bi yerde kan testi versek cıkar mı ki acaba :)
Seni umutlandırmak istemem hani herkeste farklılık gösterebilir diye.
Ama benim ilk belirtim diyebilirim. Ki ben çok üşüyen biriyimm.
Sürekli olan bişey değil bi süre bunaltıyo sonra geçiyodu.
Batı bekleyip test yaptırabilirsın
Yaptrdm cnm 1.20 cıktı nasip değilmişEflin yaptırdın mı kan testi??haber et meraktayım
Yaptrdm cnm 1.20 cıktı nasip değilmiş
Vala hiç blmiorm ki dha adetime 1 hafta var bekle diolar ama umudm yok acıkcası sadece kasıgıma bıcak saplanır gbi agrı giriryo sag tarafımda sen nabtın gttn mi doktoraHayırlısı olsun cnm belki de daha erken olduğu içindir. Yükselme ihtimali yok mu?
Vala hiç blmiorm ki dha adetime 1 hafta var bekle diolar ama umudm yok acıkcası sadece kasıgıma bıcak saplanır gbi agrı giriryo sag tarafımda sen nabtın gttn mi doktora
Smdi baska bi konuya baktm o kişinmde 1.20 ckmş doktor yukseblr demş 17 cıkmş sonra adetne 5 gun varken bkleyelm inş vardrBen gitmedim cnm ama bugün test yaptım negatif..bi ihtimal belki çıkar diye düşünmüştüm ama artık regli bekleyeceğim aynı şekilde bir hafta var
İnşallah cnm daha çok erken kiminin bir hafta varken idrarda bile çıkıyor kiminin adeti geçince kanda bile zor çıkıyor beklemekten başka çare yokSmdi baska bi konuya baktm o kişinmde 1.20 ckmş doktor yukseblr demş 17 cıkmş sonra adetne 5 gun varken bkleyelm inş vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?