• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcak basması gebelik belirtisi mi acill

bulem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
182
71
98
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar bir senedir bebek için uğraşıyoruz. Geçen aylarda her defasında kasık ağrım oldu ama sonuç hep negatif çıktı. Şimdi ise diğer aylardan farklı olarak adetime 13gün kala göğüs hassasiyeti oldu geçti ve 2 gündür sıcak basıyor fena halde ancak geçici yarım saat kadar sürüp geçiyor. Bir de her zaman çıkan kaşıntılı sivilcelerim bayadır yok sizce durum ne olabilir bu arada adetime daha var ama bu olaylar beni düşündürüyor. Lütfen cevap..

Arkadaşlar bu sıcak basması başka hastalık belirtisi olmasın sakın hamilelik beklerken.. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardım lütfen

mrb cnm benmde 9 gun var adete su 2 3 gundur ben de de var ara ara sıcak basıyo ve karnımın alt kısmnda agrı var bilemedimki

Cnm aynen benimde dokuz gün var daha önce hiç olmamıştı ilk defa yaşıyorum bu sıcak basmasını. Yarım saat kadar sürüp geçiyor. Şaşkınım yani.. Ateş basması hamilelik belirtisi olarak görülüyor mu acaba

gebelikte vucut ısısı 1/2 derece artıyo diye okumuştum bi yerde kan testi versek cıkar mı ki acaba :)

gebelikte vucut ısısı 1/2 derece artıyo diye okumuştum bi yerde kan testi versek cıkar mı ki acaba :)

Bilmiyorum ki şaşırdım artık asıl bu ay gebelik yoksa doktora gitmem gerekebilir bu ani Ateş basmaları için gebelikten önce menopoz a girmeyeyim de :)

Göğüslerde kaşıntı başladı hat safhada. Psikolojik midir nedir artık psikolojim bozuldu iyice

Seni umutlandırmak istemem hani herkeste farklılık gösterebilir diye.
Ama benim ilk belirtim diyebilirim. Ki ben çok üşüyen biriyimm.
Sürekli olan bişey değil bi süre bunaltıyo sonra geçiyodu.
Batı bekleyip test yaptırabilirsın

Seni umutlandırmak istemem hani herkeste farklılık gösterebilir diye.
Ama benim ilk belirtim diyebilirim. Ki ben çok üşüyen biriyimm.
Sürekli olan bişey değil bi süre bunaltıyo sonra geçiyodu.
Batı bekleyip test yaptırabilirsın

Aynen dediğin gibi uzun süreli değil dediğin gibi bunaltıp geçiyor bende normalde evde battaniyeyle oturan biriyim ilk defa böyle bişey yaşıyorum inş.belirtidir cnm sende başka Nasıl belirti vardı cnm mesela yüzüm pürüzsüzleşti ancak bir senedir uğraşınca ümitsizlik var bende

Hayırlısı olsun cnm belki de daha erken olduğu içindir. Yükselme ihtimali yok mu?
Vala hiç blmiorm ki dha adetime 1 hafta var bekle diolar ama umudm yok acıkcası sadece kasıgıma bıcak saplanır gbi agrı giriryo sag tarafımda sen nabtın gttn mi doktora

Vala hiç blmiorm ki dha adetime 1 hafta var bekle diolar ama umudm yok acıkcası sadece kasıgıma bıcak saplanır gbi agrı giriryo sag tarafımda sen nabtın gttn mi doktora

Ben gitmedim cnm ama bugün test yaptım negatif..bi ihtimal belki çıkar diye düşünmüştüm ama artık regli bekleyeceğim aynı şekilde bir hafta var

Ben gitmedim cnm ama bugün test yaptım negatif..bi ihtimal belki çıkar diye düşünmüştüm ama artık regli bekleyeceğim aynı şekilde bir hafta var
Smdi baska bi konuya baktm o kişinmde 1.20 ckmş doktor yukseblr demş 17 cıkmş sonra adetne 5 gun varken bkleyelm inş vardr

Smdi baska bi konuya baktm o kişinmde 1.20 ckmş doktor yukseblr demş 17 cıkmş sonra adetne 5 gun varken bkleyelm inş vardr
İnşallah cnm daha çok erken kiminin bir hafta varken idrarda bile çıkıyor kiminin adeti geçince kanda bile zor çıkıyor beklemekten başka çare yok

Back