• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SICAK... Abdullah Oğuz

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
2255_7266_orta.gif

Sıcak Filminin Konusu

Yusuf, batık gemilerin enkazını çıkartıp satan bir denizcilik firmasında çalışmaktadır. Karısı Meryem ise öğretmen ve iki aylık hamiledir. Karı koca, bir batık gemi projesi için çıktıkları kısa yolculuğun, bir karabasana dönüşeceğinden habersizdirler. Aynı saatlerde, karısının başka bir adamla kaçtığını öğrenen ve yardım istemek için tek dostu Niko’yu arayan Adem ise cinnetin eşiğindedir. Güneş batar, gök yarılır ve kader ortaklarını bir araya getirir.

Yönetmen : Abdullah Oğuz
Senaryo : İbrahim Altun, Abdullah Oğuz
Oyuncular : Cem Özer, Ebru Akel, Hazım Körmükçü, Gürgen Öz, Şafak Karali
Filmin Türü : 0
Orijinal Adı : Sıcak
Yapımcı Firma : ANS International
Yapım Yılı : 2008
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Filmin Süresi : 120 dakika
Resmi Sitesi :
Dağıtıcı Firma : Medyavizyon
Maliyet : 0
Hasılat : 0
Ziyaretçi Sayısı : 0
Vizyon Tarihi : 19.12.2008

arkdşlar hiç mi giden yok bu filme...yarn gitmek istıyorum gıden biri varsa fikirleri nı yazarsa çok sewınırım

valla ben gitmedim ama çok merak ediyorum fragmanını netten bulup izle belki gitmende faydası olur

ben bu akşam gideceğimmm.... ama yaptığım araştırmalara göre pek beğenilmemişş ama küçük bir kısımda muhakkak görün diyor....ben pek eleştirileri dinlemem gideceğimm ..sizleride bilgilendireceğimm dilim döndüğünce....ama bence herkesin bir filmden aldığı parça ,his farklıdır gidip izleyelim burda paylaşırız yorumlarımızı...

sıcak filmini izledim .......ben cem özerin oyunculuğunu çok seviyorum ve abdullah oğuz un anlatımınıda seviyorum...bu sebeplerleee açıklıyorum ki ben filmi beğendim, hani görüntü kalitesi, çekim açıları falan çok başarılıydı bence,ışık hoştu ...keyifli vakit geçirdim ama filmin eğlenceli falan olduğunu sanmayın hani tahmin edilsede neler olduğu ben " hımm bakalım burda nasıl yapacaklar bunu nasıl anlatacaklar duyguyu" diye izledim....yaşadıkları olaylarla gerildim yani o çaresizlik hissini hissettim bence gidin izleyin ... HİÇ BİRŞEY YOKSA BOZCA ADA YI GÖRÜNN ....RÜZGAR TÜRBİNLERİNİ GÖRÜN ....:)) İYİ SEYİRLER....

Back