Sibel Üresin:"Türkiye'ye İsrail'deki Yahudi şeriatı gelmesini istiyorum"

Yilmaz OZdilin de senin de ikinizinde agziniza saglik

yani benim evime kardeşim,kuzenlerim yatılı gelse komşularım bu evde zina var diyebilir ha!!!

...nictir gerçekten

Son düzenleme:
Şimdi Sibel Hanım, gazete ve televizyonlara çıkarak "kocamı paylaşabilirim, kız erkek aynı evde kalamaz, kuzenler haramdır, şeriat gelsin desteklerim" diyor ya; şeriat geldiğinde bu kadın herhangi bir yorumda bulunabilecek mi? Biri hanımefendiye bu soruyu bir sorsun lütfen, çok merak ediyorum.

60 yaşındaki bir adamla 12 yaşındaki bir çocuğu evlendirebilirsiniz elbette, helaldir diyor ya bu sözler pedofiliyi destekleyici niteliktedir, ki pedofili dünya ölçeklerinde de ciddi bir suçtur. Kızlı-Erkekli evlere müdahele edilmesi adı altında toplum ahlakının iyileştirildiğini savunmaktadır ya Sibel Hanım, bu "toplum ahlakı" değil, "sizin ahlakınızın" topluma dayatılma çabasıdır ve rasyonel hukuk düzeninde yeri de yoktur.

İnancınız size göre anayasadan üstün görülebilir ki ancak bu bir çok kişiye göre de böyle olmayabilir, sizin inancınızın ve neye göre üstün olduğu ancak sizi bağlar! geri kalanı ilgilendirmez. Bu yasal yollarla zorunlu hale getirip dayatmak akıllara zarardır, kayıptır.

Sizinle ilgili herhangi bir yazıyı okuduğumda ya da beyanınızı gördüğümde inanın önce insanlığımdan sonra dinden soğuyorum! Siz kimsiniz, bu yetkileri, bu danışmanlık görevini kimlerden alıyorsunuz bilmiyorum ama zerre kadar ilgilenmiyorum söylemlerinizle! Kızlarımda, kuzenleri ile birlikte kızlı erkekli pekalada güzel bir arada oynuyorlar, duruyorlar!

Bu hanfendi şuan medyada çıkıp böyle konuşma hakkına kim sayesinde kavuştu acaba ..
bazı fikirleri söylerken nerden çıktığını çarpıtması son derece ironik!

konuşma özgürlüğü kim sayesinde verildi acaba ona.
şuan 10 çocuklu 3 kumalı evinden dısarı adım atamayan bir birey olacakken böyle fikir!lerini savunması komik

bu kadın hala konuşuyor mu ya
ağzını açtığı an saçmalıyor

aslında suç bır tek bu kadında değıl, bu salağı televızyona çıkaranlarda

Çoğu insan bu kafada olduğu için ben şaşırmıyorum artık, aynı saçmalıkları diye diye beyinlerde yer edecekler işte ki, ediyorlar

Bu kadını neden televizyona çıkarıp konuştuyorlar söyledikleri normalmiş gibi ya artık neler bize normal ve doğru gibi gösterilmeye çalışılıyor biz burada yazıyoruz ama dışarıda bunun doğruluğuna inanan insanların varolduğunu düşündükçe ürperiyorum gerçekten. Ya şeriat gelse sen orada çıkıp konuşabilecek misin acaba. Dün Fatih Portakalın programında da bu konu vardı ve ne yazıkki beyni yıkanmış öyle gençler var ki Başbakanın dediklerini destekliyor. Vay efendim aileleri muhafazakarmış çocularının durumundna haberleri olmuyormuş komşular şikayet edebilirmiş ve ailelerine haber verilirmiş. Kız zaten o muhafazakarlıktan kurtulmak kendi hayatını kurmak özgür olmak istiyor ama erkek arkadaşı eve geldi ders çalışyor, yemek yiyorlar oturuyorlar diye zina damgası mı iyecek zinanın tanımını öğrensinler önce. Kendi kocası için teklif ettiği şeyler asıl zina. Ailesi geldi diyelim kötü niyetli konu komşu ve polisin kışkırtmasıyla kızını vurdu öldürdü bunun vebalini kim üstlenecek yaa. Ayrıca reşit olmuş bir bayan evlenebiliyor ama ailesi o kıza karışabiliyor. 12 yaşında bir kız evlenebiliyorsa 18 yaşındakine kimse karışamaz o zaman ay boğarım ben bunu yaa..

bunun gibiler ölüm tehdidi almaz, rahat rahat saçmalama özgürlüğüne sahiptir, destekçisi çoktur, pavey gibiler ölüm tehdidi alıp öldürülür, Türkiye gerçeği bu

Benim en büyük korkum erkekler degil!
Bir kadinin agzindan su ve benzeri cümlelerin cikmasi: "60 yaşında bir adamın 12 yaşında bir kızla eş olmasının sorulması üzerine Üresin, “12 yaşındaki bir kız ergen olmuşsa evlenebilir, dinen hükmü budur. 60 yaşında bir erkekle evlenmesinin de benim için bir sakıncası yok, eğer kız istiyorsa. İnsanlar niye buna tepki gösteriyor anlamış değilim."

Bunu bir erkek söylese,tepkim büyük olur ama kadin söyleyince insanin oturup basini ellerinin arasina alasi geliyor. Üzülüyorum.

Imam nikahli haberleri vardi ben kücükken hatirlar misiniz? Adam ayni anda bir sürü kadinla imam nikahi yapiyor, 4 5 kadindan bir sürü cocugu var. Ha, bu normal. Ben anormalim. Ya da bir tane resmi nikahli, 4 5 tane imam nikahli kadin.... :)

Son düzenleme:
bunlar da iktidarın ekran mankenleri...ciddiye alıp gündemimi meşgul dahi etmiyorum....

bunlar da iktidarın ekran mankenleri...ciddiye alıp gündemimi meşgul dahi etmiyorum....

Aslinda manken degiller Jeanne, bunlar iktidarin en güclü silahlari, cünkü Kuran günleri, kadin günleri, veli günleri derken bir araya gelip, olmadik haberlerle, yüzlerce binlerce kadini cogala cogala etkileyen insanlar.

Zaten bu örgütlenme bicimidir onlari iktidar yapan.

Son düzenleme:

haklısın, İran devriminde olduğu gibi...İranda özgürlüklerinin ellerinden alınması için en önde kadınlar ellerinden alınması için kadınlar koşmuşlardı canla başla....annem bundan 20 yıl önce Refah Partisi ya da benzeri muhafazakar partiler iktidarda söz sahibi değilken günün birinde iktidara geleceklerini söylediğinde babam ve kardeşim onunla dalga geçmişlerdi...siz bilmiyorsunuz kadınlar yapacak demişti (annem ilkokul mezunudur bu arada)

benimki bir nevi küçültme ama cidden düşünmüyorum artık...bişeyler yapmaya çalışıyorum...

Bak ne kadar dogru söylemis annen... Bir seyler yapmali zaten, bir seyler yapmali... Evlerden ve okullardan da baslamali..

süper tespittt….herkes annesini, komsularini uyarabilirse bir yerden bizde baslamis oluruz…bu toplanti düzmecelerinden ne kadar cok kisiyi el cektirebilirsek o kadar cok yol aliriz...

Valla sabahtan beri gidip gelip bakiyorum bu konuya, neresinden tutsam elimde kaliyor. Sozun bittigi an derler ya,iste oyle birsey.. Zaten bu konudaki fikirlerimi yazmaya dahi gerek yok, hepiniz biliyorsunuz. Bir kadina kendine layik gordugu; ikinci sinif insan olmayi kabul ettiren, erkegin cinsel ozgurlugunu ve onun zevkine hizmet arzusunu kendini ezdirme bahasina zirveye cikarttiran guc ne olabilir? Gercekten inandigi din mi diye dusunuyorum, hayretler icinde bakiyorum oyle.
12 yasinda kiz isterse 60 yasindaki adamla evlenirmis, 12 yasindaki kiz evlilikten ne anlar, kim dedesi yasinda adamla kari koca olmak ister yasitlari dururken, bu ne bicim masaldir, anlamak mumkun degil... Bu iskencenin arkasinda hakikatten 12 yasindaki kizin istediginin bu olduguna inanarak mi duruyorlar, bunlari onlara kim soylettiriyor, nasil bir beyin islemesidir bu anlayan beri gele.. Dunya yuzunde hangi canli esini isteye seve baska bir hemcinsi ile paylasir? Kocasina seve isteye baska kadin arar, benim mantigim almiyor, bu kadinin hic bir dedigini almiyor, hatta bu noktada ariza yapti galiba...:44:

Sibel Üresin mümkünse üremesin. Yok yani ülke bu kafada o kadar insanı kaldıramaz yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…