• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sibel ünlü iskit

Serap1975

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
239
3
68
Çanakkale
2009 yılında medical Park'ta çalışan sibel ünlü iskit e lazerle leke tedavisi yaptırmak gafletinde bulundum tek seansta gecer dediği lekelerim koyulasti ve büyüdü tekrar ona başvurduğumda benim sorunlu oldugumu söyleyerek antidepresan ilac tavsiyesinde bulundu elbette büyüyen ve koyulasan lekelerim icin endiselenecektim benimle asla ilgilenmedi konunun gidişatını ne oldugunu bile arayıp sormadı cildimi mahveden bu doktor sanırım su anda özel konur hastanesinde çalışıyor lazerle leke tedavisi konusunda bu doktordan uzak durun arkasında durmayacak ve ilgilenmeyeceklerse bu lazeri cildimize nasıl uygulayabiliyorlar bu kadar bilincsizlik vurdumduymazlik ve sorumsuzluk olamaz ben bu duruma düştüm kimse bu duruma düşmesin diye bu doktorun adını paylaşıyorum

Bu arada tedavimi Bursa medical Park'ta yaptırmıştım Sibel ünlü iskit o tarihte medical Park'ta gorevli idi

Boyle doktorlara verilen paralar haram zıkkım olsun ki o zamanlar benden hayli yuksek bir meblağ almıştı yaşadığım kabus gibi günlerde cabasi ,yıllardır bu konu icimde kocaman bir yara o zamanlar çıkıp yazmalı idim belki ama yeni aklıma geldi bu sekilde insanları uyarmak simdi medical parkın civarından gecmek midemi bulandırıyor ,lazeri yuzume uygulayıp sonuclar olumsuz olunca beni antidepresan ilaçlara yönlendiren bu bilinçsiz doktordan yine söylüyorum ki uzak durun

Cilt doktoru unvanı ile bilinçsizce lazer ve kimyasal peeling yapan sonuclar olumsuz olunca da yardımcı olmayan,arkasında durmayan doktorlardan uzak durun özellikle leke tedavisinde doktorunuzu cok iyi araştırın ve daha önce bu doktora işlem yaptırmış kisilerden yorumlarını dinleyin Sibel ünlü iskit hanımefendiyi bunları yaşayan biri olarak asla tavsiye etmiyorum,özellikle leke tedavisinde lazer yaptırmayı düşünen kisiler Sibel ünlü iskit ten uzak dursunlar

2009 yılında medical Park'ta çalışan sibel ünlü iskit e lazerle leke tedavisi yaptırmak gafletinde bulundum tek seansta gecer dediği lekelerim koyulasti ve büyüdü tekrar ona başvurduğumda benim sorunlu oldugumu söyleyerek antidepresan ilac tavsiyesinde bulundu elbette büyüyen ve koyulasan lekelerim icin endiselenecektim benimle asla ilgilenmedi konunun gidişatını ne oldugunu bile arayıp sormadı cildimi mahveden bu doktor sanırım su anda özel konur hastanesinde çalışıyor lazerle leke tedavisi konusunda bu doktordan uzak durun arkasında durmayacak ve ilgilenmeyeceklerse bu lazeri cildimize nasıl uygulayabiliyorlar bu kadar bilincsizlik vurdumduymazlik ve sorumsuzluk olamaz ben bu duruma düştüm kimse bu duruma düşmesin diye bu doktorun adını paylaşıyorum
Ben de aynı doktoru yıllardır tercih ederim. Sizin tanımladığınız olayın bu doktorla ilgisi olamayacağını bu nedenle çok iyi biliyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz. Kimbilir kimsiniz ve adınızı açıklamamız bile olayın gerçek olmadığı düşüncemi onaylıyor. Ayrıca size katılan tek görüş olmaması tek başına tekrar tekrar aynı şeyleri yazmanız da karalama olabileceğini düşündürüyor. Size bunları kim ne amaçla yaptırıyor

Ben de aynı doktoru yıllardır tercih ederim. Sizin tanımladığınız olayın bu doktorla ilgisi olamayacağını bu nedenle çok iyi biliyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz. Kimbilir kimsiniz ve adınızı açıklamamız bile olayın gerçek olmadığı düşüncemi onaylıyor. Ayrıca size katılan tek görüş olmaması tek başına tekrar tekrar aynı şeyleri yazmanız da karalama olabileceğini düşündürüyor. Size bunları kim ne amaçla yaptırıyor

Ne Güneş'i balçıkla sıvamak niyetindeyim ne de kimseye yaşamadığım birşey için iftira atıyorum ,2009 yılında bunu yaşadım ,ve çok zor günler geçirdim ardından yüzümde yaşadığım sorunu gidermek için bir sürü para harcadım ,günlerce insan içine çıkamadığım oldu ,bunu bana kimse yaptırmıyor ayrıca ,burası Bir forum sitesi adımı açıklamak zorunda da değilim ,bunları yaşadım ve paylaştım ,siz bu doktoru yıllardır tercih ettiğinizi ve memnun olduğunuzu söylüyorsunuz ,sizin memnuniyetiniz benim yaşadığım şeyin yalan ya da iftira olabileceği anlamına gelmiyor

Back