• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Sibel Can'dan nefret ediyorum'

elieshagangsta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
633
261
53
mutlu-kaya-gata1.jpg

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı Sesi Çok Güzel şarkı yarışmasında, Sibel Can'ın İstanbul'a getirdiği yarışmacısı olarak tanıdık. Ancak kısa bir süre sonra Türkiye yarışmanın yayınlandığı ilk günden itibaren sesi ve güzelliğiyle dikkat çeken Kaya'dan gelen kötü haberle sarsıldı. 18 Mayıs gecesi ablasının evinde silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan Kaya uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata dört elle sarıldı ve yaşam savaşını kazandı.

Sesi Çok Güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahtı olarak gösteren Sibel Can'a ise Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük... Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu. Detaylarını aileye sorduğumda ise anne Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" dedi​

Amaann bu mutlu kaya mevzusu da baydi artik. Ya hem sibel can sana yardim etmek mecburiyetinde mi Allah askina? Hem gidip neden bu hainligi yapan eski sevgiliden degilde sibel candan nefret edersin anlamis degilim. Bu mutlu kaya mevzusu gercekten cok uzadi artik...

şimdi bir şey diyeceğim yanlış anlaşılacak sibel can yerine kızınızı vuran adamdan nefret etmeniz gerekmiyor mu ?

Amaann bu mutlu kaya mevzusu da baydi artik. Ya hem sibel can sana yardim etmek mecburiyetinde mi Allah askina? Hem gidip neden bu hainligi yapan eski sevgiliden degilde sibel candan nefret edersin anlamis degilim. Bu mutlu kaya mevzusu gercekten cok uzadi artik...

Katılıyorum fazla beklentiye girmişler nedense ...

Katılıyorum fazla beklentiye girmişler nedense ...
Aynen öyle yaa. Bu olaydan olmazsa ben mutlu kaya diye birini tanimiyordum hele o programin varligindan bile bihaberdim ki her iddiasına varim benim gibi olan bircok insan vardir. Yani oyle cok dikkat cekici bir sesi olduğuna da inanmiyorum. Yok sibel can soyle de boyle de konusuyorlar...

Aynen öyle yaa. Bu olaydan olmazsa ben mutlu kaya diye birini tanimiyordum hele o programin varligindan bile bihaberdim ki her iddiasına varim benim gibi olan bircok insan vardir. Yani oyle cok dikkat cekici bir sesi olduğuna da inanmiyorum. Yok sibel can soyle de boyle de konusuyorlar...

Sorma ille bi yarışmaya katıldı diye Sibelcan onla yatıp onla kalkıcak diye düsündü herhall..

Oldu olacak kadini haraca baglayin.
Hey Allahim zerre sevmem Sibel Cani ama bunlar da cok oldu.
Ne demek yardim yapacaklarin onunu kesti. Sibel Canin boyle bisey yapacagini dusunmuyorum. Ustune duseni yapmistir fakat bunlar yedi sulalesini beslemesini bekliyorsa avucunu yalar.
Ölümden döndün yahu Sibel Canla ne ilgisi var yasadiklarinin.

Yanlış bilmiyorsam Gata'ya sevk edilmesinde Sibel Can destek oldu. Sürekli bir sanatçıyı dile dolamaları bence artık yanlış anlaşılacak durumda. Artık kendi önlerine baksınlar bence.

Back