Sibel Can photoshop'u abarttı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Sibel Can, yeni single çalışması 'Bir Parmak Bal' için verdiği pozlarda photosop'u abarttı!
YazdırSibel Can'ın yeni single çalışması 'Bir Parmak Bal' için verdiği mayolu pozlar olay yarattı.

Çubuklu'daki yeni evinin havuzunda fotoğrafçı Aytekin Yalçın'ın objektifine poz veren ünlü sanatçı, her imaj fotoğrafında kullanılan 'photoshop'u bu kez abarttı.

Balık etli haliyle bilinen 45 yaşındaki Sibel Can'ın incecik ve selülitsiz bacakları "Bal gibi photoshop" dedirtti. Bu arada Can, kıyafetlerini de Londra ve Miami'den aldı.

Sibel Can, single’da yer verdiği söz ve bestesi Tarkan’a ait “Bir Parmak Bal” ile İsra Gülümser imzalı “Tamam O Zaman” şarkılarını, ilk kez Açıkhava’daki konserinde seslendirmişti.
http://www.milliyet.com.tr/sibel-can-photoshop-u-abartti--magazin-2104321/

ekranlarda bunu, seda sayan' ı, faith ürek i ve mehmet ali erbil i görmekten çok sıkıldım

e hülya seda sibel ablalarımızın ( teyzelerimiz ) hepsi de kullanıyor. :))

ben kendimi bildim bileli bu kadının selülittir kilodur haberleri bitmiyor şimdi napsın photoshopa sarmış her türlü olay oluyor zaten

Yeni albüm öncesi sırayla bütün magazin programlarıyla ropörtaj yapacak bakın nasıl kilo verdim diye şok şok şok sibel can'ın kilo verme sırrını öğrenince şok olacaksınız bilmem ne ardından konu dönüp dolaşıp yeni albüme gelecek. Yıllardır gelenek haline getirdi hatun bu şekilde reklamda oluyor tabi :):)

Lipo/mezo vs yaptırmış (gene!) diye okumuştum galiba.. E tabii fotoshop katkısız olmaz gene de

He walla ya yetti artık!!son günlerde çocuklarıyla ilgili gereksiz haberler eklendi bide yok engincam dar bacak giyiniyormuş,yok emir suratsızmış,vatan elden gidiyor milleti oyaladıkları konulara bak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…