Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
siam elegance hotel hakkında yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar haziran başında 5 günlük bir balayı tatili arıyoruz turun birinde bu otel önerildi fiyatıda uygun geldi buraya giden yada hakkında bilgisi olanalr yardımcı olabilirmi lütfen kaç gündür otel arıyorum artık beynim durdu
merhaba.bende 10 haziranda balayı için bu otele gidiyorum. 2 hafta sürekli otel araştırdım.özellikle belek istiyordum.tabi fiyatta önemliydi.siam ı baya bi inceledim.gidenlerin yorumlarını okudum.rezervasyonu yaptırdım.daha sonradan gördümki geçen sene 2 ondan önceki sene de 1 arkadaşım bu otele gitmiş balayına.hepsiyle konuştum.herkes çok memnun.fiyatına göre çok iyi bir otel dediler.yemekler güzelmiş.odalar zaten farklı fotolarda da belli oluyor.yani sonuç olarak giden 3 arkadaşımdan da hep iyi şeyler duydum.heycanla haziranı bekliyoruz