• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shutter (Resimdeki hayalet)

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
23
358
44
Resimdeki-Hayalet.jpg

Yapım : 2008, ABD / Japonya

Tür : Gerilim / Korku

Yönetmen : Masayuki Ochiai

Senaryo : Luke Dawson

Oyuncular : Rachael Taylor, Joshua Jackson, Megumi Okina, John Hensley, Maya Hazen, David Denman, Adrienne Pickering

Yapımcı : Roy Lee, Doug Davison, Takashige Ichise

Görüntü Yönetmeni : Katsumi Yanagishima

Müzik : Nathan Barr

Süre : 1 saat, 25 dk.

Yeni evli bir çift olan Ben ve Jane, gelecek vaat eden bir iş için Japonya’ya taşınırlar; hayalleri Tokyo’da moda çekimleri yapmaktır. Mt. Fuji dağı yakınlarında arabayla ormanın içinden geçen karanlık bir yolda ilerlerken trajik bir araba kazası sonucunda genç bir kıza çarpıp ölümüne sebep olurlar. Bilinçleri yerine geldiğinde kızın cesedini bulamazlar. Kafaları karışık bir halde yeni hayatlarını yaşamak üzere Tokyo’ya varırlar. Bu sırada Ben, çektiği moda fotoğraflarında esrarengiz bazı beyaz lekeler görmeye başlar. Jane bu lekelerin yolda çarptıkları kızın ruhuna ait olduğunu ve kızın intikam peşinde olduğunu düşünmektedir. Tüm bunların bağlantılı olabileceği düşüncesiyle korkan çift, gizemli şeylerin oldukları gibi kalmalarının daha iyi olduğunu fark edeceklerdir.

(alıntıdır)

çok güzel bir gerilim filmi bu tarzı sevenlere mutlaka öneririm..izledim gerildim korktum..

çok güzel bir gerilim filmi bu tarzı sevenlere mutlaka öneririm..izledim gerildim korktum..

Size katılıyorum , çok ürkütücü bir filmdi , beğendim ama bir müddet fotoğraflara bakamam sanıyorum :roflol::roflol:

bu japon korku filmleri hep aynı tarz oluyo we hç etkilemiyo beni.ben pk sewmedm bu filmi de

Ben nedense okda begenmedm pekte korkmadım :/

Aynen.. Internetteki yorumlara baktigimda müthis korkunc inanilmaz güzel gibi ifadeler gördüm ama tam bi vasatti bence.. Konu güzeldi fakat cok siradan islenmisti..

vasat bir film...
izlediğimden beri sırt ağrısı çekiyorumkafamçokkarıştı

bnde bi korku gerilm filmleri müdavimi olark hani çok çok da güzel değildi 4/2 lik di bnm için ama daha kötülerinde gördğüm için izlenmeye değer diyorum

ben filmi pek sevmedi hatta çoğu yerde sıkıldım bi sonunda sesten dolayı olucak biraz ürkmüştüm

bnce sonu çok güseldi hani çocuun omuzlarında bi ağırlık gibi bn çok etkilendm orasından ohh ettiğini bulmuş canıma değsin

Back