Shortamericano'nun Gardrobu :) Haydi kızlar bir göz atın ...

50 tl artı kargoysa kargo parasını söle .mesala 50 tl artı kargo 55tl onu yatırayım yurtiçi uzak deilse ona ver.

Valla cnm benim için hiç sıkıntı yok her ikiside uygun ancak yurtiçi ile ne kadara geliyor inan bilmiyorum ptt ile geçen gün ayakkabı gönderdim 8,5 tuttu ne söylesem şimdi yalan olur sen 50 yatır kargoyu almaya gittiğinde kargoya verirsin fazla olur eksik olur yanlışlık olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meleğim yurtiçinde kargo parası öderim.ptt ucuz ya saygısızlığı ele almış sürekli bağırış çağrış.

meleğim yurtiçinde kargo parası öderim.ptt ucuz ya saygısızlığı ele almış sürekli bağırış çağrış.

Ok canım yarın senden haber bekliyorum ve hemen verdiğin adrese yolluyorum :)
Hızlı ve güzel bir alışveriş oldu güle güle kullanır ve umarım beğenirsin canıımm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok Şık MANGO Bluz -Kaçırmayın!!!

Pembe-beyaz tiril tiril kumaştan çok az kullanılmış L beden dökümlü bluz

10 TL

ATTACH]1069331[/ATTACH]

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397514255.246866.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 52
Iphone4/4S MANGO TOUCH telefon kılıfı

Telefonumu değiştirdiğimden dolayı çok sevdiğim ancak çok az kullandığım telefon kılıfımı sizlere sunuyorum...çok şık siyah yanları zincirli kılıf
Kaçırmayıııın...

10 TL

Üçünü kaça birakirsin:=))))

Eklentiler

• $Screenshot_2014-04-15-07-47-53.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $Screenshot_2014-04-15-07-47-42.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $Screenshot_2014-04-15-07-46-41.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 44
Meleğim gözlük vogue mi alsam bi tanesini

Canım sen bilirsin valla ama vogue u da kaçırma derim aynısının siyahını da almıştım ve kullanıyorum çok rahat ve şık her tür kıyafetle güzel duruyo bundan 5 sene önce ciddi rakamlara almıştım çok uygun fiyatı bak hangisini istersen onu göndereyim

Tamam melegim bir vogue yeşil mango birde elbise toplam ne olur?2 gözlük bir elbise

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…